2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الونوا عالیه من یهو دوتا تخمدانام پر شد تخمک غالب . دکترم خیلی خوشش اومده بود میگفت الونوا عالیه ا ...

برا من ۲۶تا تخمک دراوردن ۱۸تاش جنین گرید Aشده 

عالی بود واقعا آمپولش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم. منم دقیقا همینجوریم‌. امیدوارم همه بچه های تاپیک به آرزوشون هرچه زودتر برسن. چشم عزیزم ح ...

فدات مهربونمممم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انجام دادم نگرفت 

منم دوبار انجام دادم نشد دو سه ماه دیگه دوباره میرم واسه بار سوم

مشکلتون چیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من رفتم خدا رو شکر خانم دکتر دو تا ساک دیدن گفتن ۱۰ روز دیگه بدم برای قلب

الهی شکر پس دوقلو داری چه عالی خدا برات حفظشون کنه صحیح و سالم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دارچين وزنجبيل  كفتم گرميه، شما بار اولتونه چيا ميخورين؟دكترتون نكفته خراش انجام بدين

منم همین قرصا تقویتیامگا و ویتامین ای و سی و فولیک اسید....نه نگفته ولی خودم میخوام بش بگم انجام بده برام

مرسی که تجربت رو گفتی خیلز آرومتر شدم توکل با خدا هر وقت پری شدم زنگ میزنم ابن سینا هر کدوم قسمتم با ...

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟ خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍  رفتم قلبش هم میزد ، ا ...

الهی شکر مبارکت باشه عزیزم نصف جونمون کردی تا بیای خبر بدی 

عزيزة أين همه انتقال دادن نگفتن دليل منفي شدن چيه

اسپرم همسر .مشکل انعقادی و ایمنی خودم

ثمین بانو خوبی عزیزم؟ باورت میشه دیشب نصفه شب همش یادت بودم.؟ مطمئنم به زودی یه تیکر خوشگل میذاری عز ...

مرسی خواهری از نظر روحی داغونم ولی بازم شکر .

امیدوارم بشه اینباردیگه

یه کم بزن به بی خیالی تو الان مدیر پروژه بارداریت هستی اصلا نباید بزاری چیزی اعصابتو بهم بریزه

مگه میذارن بی مغزها

انجام دادم نگرفت 

تلاش کن باز انجام بده خواهری با ای وی اف که احتمالش بیشتره .

اره دقیقاااا 👌👌👌👌👌دکی خودمونی 😚😚😚😚

خواهش میشود خخخخ