2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما بهشون بگید ویزیت اول هستید گلم انشالله که قانونشون عوض شده باشه

اره گفتم بار اولم هست گفت اگر یکشنبه وسه شنبه باشه باخودش ویزیت میشی 

پس کاش اینهمه راه دارم میام میرفتم مطب 

صبح شوهرم آز اسپرم ابن سینا بده ایشالا عصر برم مطب جنتی وطرازی 

شما مطب هستید راضی هستید.براتون تشکیل پرونده میده؟

برایی سونو و ازمایش دردسر نداره که هی پاست بدن ابن سینا؟

اره گفتم بار اولم هست گفت اگر یکشنبه وسه شنبه باشه باخودش ویزیت میشی  پس کاش اینهمه راه دارم م ...

نه عزیزم من ابن سینا میرم ولی واسه پانکچرم شاید برم مطب چون احتمالا نیستش پری روز زنگ زدم گفت دکتر توی هفته آینده میاد اگه اومدش که میرم ابن سینا اگه نه میرم مطبش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره گفتم بار اولم هست گفت اگر یکشنبه وسه شنبه باشه باخودش ویزیت میشی  پس کاش اینهمه راه دارم م ...

یادم رفت بگم‌ اتفاقا من یک ماه فقط منتظر آز ایمنی انعقادیم بودم چند بار هی ویزیتو برو بیا داشتم 

پس دقیقا شرایط شبیه ما بوده. برا شوهرمن را دکترگفت خوبه. یه خانم واقای دیگه هم با ما بودن دکتر همون ...

ان شاالله تو این سال جدید دامن همه منتظرا سبز شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر.  به امید مادر شدنت خیلی زود

ان شاالله تا خدا نخواد برگاز درخت نمیفته

ان شاالله دامن همه منتظرا سبز شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم شما روزی چند تا اووبوست میخوری؟  تو طول روز احساس خوابالویی داری؟

سلام گلم من روزی چهارتا میخورم دوتا صبح دو تا شب روزای اولش که نگو یعنی گیج خواب میشدم اصلا نمیتونستم خودمو کنترل کنما الان ۱۵ روزی میشه بهتر شدم دیگه 

سلام عزیز دلم. خوبم شکر. خودت خوبی گلم؟ اگه خدا بخواد این ماه انتقال دارم برام دعا کن مهربان❤️🤲

خوبم گلم ممنون پانکچر شدی؟

ان شاالله به امید خدا انتقال بدی و مامان شی

سلام. چیکا جون یادمه گفتی بعد پانکچر ال دی خوردی. من ال دیم جمعه تموم شد الان از دیشب خون آبه ی سیاه ...

سلام عزيزم اره فكر كنم حساب ميشه بازم از بچه ها بپرس

خداياشكرت....❤️ 
آلوچه جان عزیرم  خیلی تو فکرت بودم ایشالا خدا دلتو آروم میکنه دوباره شروع میکنی

نمیدونم والا خدا ممنون کنه دیروز رفتم پیش دکتر برام آزمایش کاریوتایپ و اعتقادی و ایمنی نوشت با هیسترو یه مدت استراحت کنم بعد می رم دنبالش خودت چکار کردی؟من دیروز پرسیدم گفت داخل مرکز مهزیار نمیتونی دکترت عوض کنی

ممکنه قرصی چیزی استفاده کرده باشی نساخته باشه یا مثلا فراموش کردی باشی قرص ت رو بخوری مثل قرص ال دی& ...

عزیزم داروهات قطع کردی پریود شدی؟من ۴روز قطع کردم پریود نشدم فقط زیاد که سرما میمونم کار میکنم اگه بینی دارم