2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
با سرنگ کشیدن

پس دقیقا شرایط شبیه ما بوده.

برا شوهرمن را دکترگفت خوبه. یه خانم واقای دیگه هم با ما بودن دکتر همون اول نظر جنین شناس راپرسید گفت اسپرم خوب نیس ۳بار ازش نمونه گرفته بود گفت اگه میخوای بهتر باشه باید جراحی بشی قبول نکرده بود انتقالمون هم باهم بود که دیدم دیگه خانمه نیومد تو بخش یا کنسل شده یا عقب انداختن براشون.من میکرو اولم اینجورشد جنین هام ضعیف بودن نموندن به انتقال نرسید

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم نگیر اگه خودتم ضعیفی ولی من تونت سرچ کردم مشکلی نداشت بخدا به این چیزا نیست اصلا باورکن من ...

درسته عزیزم، ممنون از راهنماییت   کاملا درسته همه چی دست اون بالا سری هست، خدایا به حق همین اذان هیچ کس رو چشم انتظار داشتن فرزند نزار، آمین  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم خدا بخواد مثبت میشه من فقط رعایت کردم ک اگه منفی هم نشد خیالم راحت باشه ک رعایت کردم از وقتی م ...

درسته ادم رعایت کنه خیالش راحت تره.ولی قرارنیس همه مثبت بشن توبهترین حالت ۴۰ درصده.مسلما شرایط بدنی  ما اکی نبوده

یا رب العالمین
سلام گلم، خوبی؟احتمالا اواخر فروردین نتیجه pgdمشخص شه، برای شما نتیجه مشخص شد؟

قربونت 

به ما هم گفتن آخر فروردین

انشالله اگر جواب قابل قبول باشه زنگ میزنن که جنینارو ببریم

انشالله خیره عزیزم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
همسر من اسپرماش خوبن چون لوله انتقال اسپرم رو نداره ولی تو بیضش اسپرمای خوبم هست

خداروشکر. 

به امید مادر شدنت خیلی زود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت  به ما هم گفتن آخر فروردین انشالله اگر جواب قابل قبول باشه زنگ میزنن که جنینارو ببریم ...

نتیجه اش اومد بی خبرم نزار عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست