2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آزمایشای ایمنی و انعقادی رو دادی؟ میشه بدونم هر بار کیفیت جنیناتون خوب بوده یا نه؟ و تا الان جنین ش ...

عزیزم این سری جنین هات کیفیتش چطور بود؟ من دلم میخواد برم مام برای سری دوم چون جنین ها رو میزارن بلاست بشه دیگه جنینی که نمیمونه الکی هزینه ی انتقال و دارو ندم😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
پارسال که گرفتم سه کیلو کم کردم، راستش خودمم لاغرم، بیشتر به همین خاطر موندم چکار کنم.

خوب عزیزم نگیر اگه خودتم ضعیفی ولی من تونت سرچ کردم مشکلی نداشت بخدا به این چیزا نیست اصلا باورکن من قبل عید انتقال داشتم نزدیک دوماه بود گرمی میخوردم شکمم باروغن سیاهدونه چرب میکردم هرکاری ک فکر کنی کردم شیرسویا و نشاسته و پای مرغ و ...اون روز یه خانمی انتقال داشت هیچ کدوم این کارارو نکرده بوداصلا .حتی بعد انتقال خیلی عادی بود خودش با تاکسی رفت خونه وچون توی عید بود شمال هم رفت وبرگشت مثبت شد بااینکه تعیین جنسیت کرده بود ولی من شوهرم  بعد انتقال اومد سراغم خیلی رعایت کردم حتی ۱۴روز‌حمام هم نرفتم کل عید تو خونه بودم بهترین چیزاروهم میخوردم ولی منفی شدم من از توالت فرنگی استفاده کردم ولی اون خانم نه باور میکنی عزیزم فقط خدا باید بخواد حالا شما هم اگه دوست داری روزه بگیر اگه هم نه نگیر اصلا به خودت استرس نده خیلی عادی باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودمم دیدم طرف بالای ۵۰ داشته با بیوپسی اسپرم پیداکردن وبچه دارشده ولی بعضی حرفا ادما نگران میکن ...

آره واقعا بعضیا اصلا شرایطو درک نمیکنن آدم کم استرس داره هی استرس وارد میکنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برادرشوهرتون اطلاع داری با جراحی اسپرم گرفتن یانه؟

با سرنگ کشیدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مراکز درمانی بازن دیگه نمیبندن حتی تو قرنطینه. یکبار بستن سری اول ولی دیگه مشکلی نداره و باز هستن

سلام عزیزم خوبی چخبرا چیکار کردی

خوب عزیزم نگیر اگه خودتم ضعیفی ولی من تونت سرچ کردم مشکلی نداشت بخدا به این چیزا نیست اصلا باورکن من ...

بنظرمنم زیادی حساس بودن بدتره منم که کار خاصی نکردم توالت فرنگی هم نداشتم‌منفی شدم ولی منم بنظرم انتقال نمیدادم بهتربود تخمک زیاد داشتم دکترمم گفت اصولا تخمک زیاد باشه انتقال فرش انجام نمیدن.

یا رب العالمین
بنظرمنم زیادی حساس بودن بدتره منم که کار خاصی نکردم توالت فرنگی هم نداشتم‌منفی شدم ولی منم بنظرم انت ...

عزیزم خدا بخواد مثبت میشه من فقط رعایت کردم ک اگه منفی هم نشد خیالم راحت باشه ک رعایت کردم از وقتی منفی شدم بهم ریختم کارم شده گریه شوهرم میگه دلیل اینکه نگرفت این بود ک بعد انتقال هم گرمی زیاد خوردم نمیدونم بخدادیگه باید چیکار کنم کلی هم علائم داشتم ولی منفی شدم

سلام عزیزم،خوبی؟چه خبر کارات به کجا رسید

سلام گلم، خوبی؟احتمالا اواخر فروردین نتیجه pgdمشخص شه، برای شما نتیجه مشخص شد؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم خدا بخواد مثبت میشه من فقط رعایت کردم ک اگه منفی هم نشد خیالم راحت باشه ک رعایت کردم از وقتی م ...

من شنیدم قبل انتقال باید گرمی خورد ولی بعدش سردی نمیدونم بخدا چیکار کنم چون این بارم اگه منفی بشم دیگه طاقت نمیارم

بله شرایط بدنی هرکس متفاوته ولی بنظرخودم روزه براسلامتی خوبه. خدا بخواد بگیره میگیره

درسته گلم، انشاءالله خدا برای هممون بخواد  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای خدایا.2تا در بهشتو برا خودت گرفتی که...منم رویام همینه که 2تا دختر 2قلو داشته باشم.انشالله زایما ...

عزیییز دلممم. انشالله همین بار دیگه به خواسته دلت میرسی. از ته دلم از خدا میخوام همونی که میخوای بشه   

مرسی از لطفت مهربون