2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بچه ها خيلي نگرانم كه چرا دكترم اينقدر زود بهم امپول رگام داد نكنه مشكلي هستش😞😞

قربوونت برم میدونم ادم همش نگران میشه دوران سختی هس ولی برا خودت هی تولید استرس نکن فدات شم. زینبی جون ک گفتن حتما به خاطر لک بینی هاته. مشکلی بود خب بهت میگفتن. خون به دل نی نی هامون نکن مامان جون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزززززیزم مبارکت باشه 😍😍😍😍 منم با خوندن پستت به پهنای صورت اشک میریختم چقددررر خوشحال شدم که یک ...

عزززیز دلم ، الهی قوربون محبتت بشم ، به حق شهید علیرضا بابایی که واسط من شد و نی نی برام موند ، خدا قسمتت کنه روزی که نی نی نازت رو تو بغلت بگیری مهربون ❤❤ چون اون موقع که آدم باکر میکنه مادر شده ، اون لحظه برات آرزو میکنم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااای خدا روووووووشکر. دیروز خییییلی نگران شدیم. الهی هزاران بار شکر. پس دیگه نگران نباش ان شاال ...

انشالله عزیزم ، مرررسی از محبتت گلم 🌹🌹🌹💐🥰

دوستانی که اطراف شهر اراک هستن ، خدایش مرکزی که من میرفتم هم دکتر رحمانی دکتر خیلی خوبیه ، هم جنین شناسش ، هم کسی که مسئول اسپرم ،... همشون هم پاسخگو هستن ، خدایش من از اخلاقشون و تلاششون راضی بودم 🌹

سلام به همگی 

من دیماه پانکچر داشتم دوتا جنین خوب برام موند یکیش رو انتقال دادم منفی شدم یکی موند 

اول دکتر گفت باید با پریود دوم  لاپاروسکوپی کنه چون هردو لوله بسته بود گفت احتمال هیدروسالپنکس هست بعد هم تخمک اهدایی بگیرم و انتقال بدم که گفتم تخمک اهدایی نمیخوام گفت پس لاپاروسکوپی نمیکنیم بهم دوتا واریوپپتیل داد به فاصله ۲۸ رو بزنم بعدش از روز ۵ ال دی شروع کنم و ۵ تا مونده تموم بسه برم سونو اولی رو که تزریق کردم سر تایم خودم پریود شدم اما دومی رو که تزریق کردم باید ۶ فروردین پریود میشدم که نشدم دیروز با مرکز تماس گرفتم گفتن ممکنه تا دوماه پریود نشی گفتم خیلی دیره گفتن میتونی ال دی شروع کنی یه بسته تموم شد پریود میشی بسته دوم رو شروع کردی بیا مرکز که بازم گفتم دیره گفتن ۵ تا مونده تموم بسه بیا سونو کنیم شاید امکانش بود و نیاز به ماه دوم ال دی نبود 

خواستم بدونم کسی تجربه داشته 

در ضمن من انتقال قبلی از روز ۹ لکه بینی داشتم روز ۱۱ به خونریزی افتادم و پریود شدم با اینکه روزی یه دونه شیاف و یه دونه آمپول پروژسترون داشتم 

کسی تجربه داشته کمکم کنه 

این روند درسته 

@زینبی_بابا    

قربوونت برم میدونم ادم همش نگران میشه دوران سختی هس ولی برا خودت هی تولید استرس نکن فدات شم. زینبی ج ...

واقعا خودم براي خودم استرس توليد ميكنم باورت ميشه الان استرس چي رو دارم؟ اينكه نكنه گروه خوني همسرم كه پشت گواهينامش خورده اشتباه باشه😭بعد تاپيكاي قديمو هم ميخونم همه هفته ٢٨ زدن اين امپولو😞فداتشم مرسي كه بهم ارامش ميدي انشالله كه خير باشه🥺❤️

خداياشكرت....❤️ 
واقعا خودم براي خودم استرس توليد ميكنم باورت ميشه الان استرس چي رو دارم؟ اينكه نكنه گروه خوني همسرم ...

ااای جاااان دلم. میفهمم انقد فکرای مختلف میاد تو سر آدم که نگو. خیره ان شاالله هم که چیزی نیس . به لطف خدا به بهترین نحو میگذرونین این دورانو .

هربار مثبت شدن یا سونوی خوب بچه های اینجا رو میبینم امیدوارتر میشم به ادامه. ان شاالله بعد طی این دوران شیرین صحیح و سالم بغلشون می کنی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ااای جاااان دلم. میفهمم انقد فکرای مختلف میاد تو سر آدم که نگو. خیره ان شاالله هم که چیزی نیس . به ل ...

قربونت برم عزيزم مطمئن باش بزودي زود قسمت خودت ميشه عزيزدلم با اين قلب مهربونت😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
مامان های دوقلو، من الان تو 24 هفته حرکت یکی از قل ها رو خیلی بیشتر از اون یکی حس میکنم. ممکنه به ای ...

منم همینطور حسشون می کردم حرکت یکی که جفتش خلفی هست بیشتره نگران نباش. حتی دکتر به من گفت اول باید بچه جلویی رو دربیاریم تازه به عقبی دسترسی داریم حتی تو سونو هم عقبیه خیلی صورتش واضح نیست 😍

برای من دوباره دو هفته دیگه بیا برای سونو ، اینجوری که برام حساب کرد من ۷ هفته و ۵ روزم بود ، کلا دک ...

مگه چندم انتقال دادی.

من ۴ اسفند انتقال دادم دکترم گفت ۷هفته هستم.

نباید اینقد سونو بری خطرناکه دروغ میگه تا ۱۳هفتگی نرو بعدش برو سونو ان تی

قربونت برم عزيزم مطمئن باش بزودي زود قسمت خودت ميشه عزيزدلم با اين قلب مهربونت😍😍😍😍

خانومی اصلا به مسائل بی اهمیت فکر نکنید به خودتون استرس ندید استرس و اضطراب برای بارداری خوب نیست ریلکس باشید تلویزیون ببینید کتاب بخونید کلا خودتون رو مشغول کنید تا فکر وخیال الکی به سراغتون نیاد 

مورد بعدی درباره آمپول می تونید دوباره زنگ بزنید از پزشکتون بپرسید بعد با خیال راحت تزریق کنید اصلا به زمان بقیه توجه نکنید چون شرایط هرکس متفاوت هست 

من خودم سقط داشتم بلافاصله بعدسقط ازم گروه خونی پرسیدند وگفتند آمپول باید الان تزریق بشه قبل ازاینکه بارداربشید پس زمانها متفاوت هست فقط بادکترتون مشورت کنید هرچی باشه دکترها دوره اش رو گذروند چندین کتاب خوندند بهتر می تونند راهنمایی کنند

درمورد لکه بینی هم نگران نباشید فقط خوب استراحت کنید یه خانومی با من iuiداشت مثبت شدند تا یه ماه لکه بینی داشت الان ماشاءالله پسرشون نزدیک یه سالشون میشه فقط ذکر ودعا رو فراموش نکنید

یاهمکارم لکه بینی خیلی شدید داشت الان دخترش نزدیک سه سالشه اصلا نگران نباشید

خانومی اصلا به مسائل بی اهمیت فکر نکنید به خودتون استرس ندید استرس و اضطراب برای بارداری خوب نیست ری ...

ممنونم عزيزدل مهربون سعي ميكنم اروم باشم ممنونم كه وقت گذاشتي❤️❤️😍

خداياشكرت....❤️