2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟ خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍  رفتم قلبش هم میزد ، ا ...

خدا رو شکر ما همه اینجا خیلی نگرانت بودیم انشالله که سلامت بغلش میکنی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟ خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍  رفتم قلبش هم میزد ، ا ...

چقد عالی 😍 خدا رو هزاز مرتبه شکر😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری گلم 😍😍

عکس سونو بهت نداد؟

دکتر طرازی بودن؟عجب  آخه مرکز به من گفت تا ته ماه ایران نیستن با دکتر جایگزین بهم وقت داد.

ثمین جون من از همین ناراحت شدم مطب میرن ولی ابن سینا نمیاین کاش یکم روح روان مریضاشون براشون مهم بود افسوس 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلاام عزیزم تو خوبی ؟ خداروشکر رفتم سونو نی نی حالش خوبه خوبه ، قلبش هم میزنه 😍😍😍  به خدا خ ...

وااااااای خدا روووووووشکر. دیروز خییییلی نگران شدیم. الهی هزاران بار شکر. پس دیگه نگران نباش ان شاالله به سلامتی میگذره این دوران شیرین 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من رفتم خدا رو شکر خانم دکتر دو تا ساک دیدن گفتن ۱۰ روز دیگه بدم برای قلب

خدارووووووووشکر. مبااااارکه عزیزم. ان شاالله ب سلامتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم شرمنده منو ببخش شما رو ناراحت کردم من لحظه لحظه زندگیم خاطراته داداشمه روزی ۱ ساعت باهم ...

نه قربونت برم چه حرفیه. اااای جانم. خدا رحمت شون کنه و صبر بده به دل شما. 

منم یه لحظه نوشتم بعدش پشیمون شدم ولی نتونستم حذف کنم پستمو. 

ان شاالله با اومدن نی نی چشم و دل مون روشن میشه

ممنون عزیزم.والا به نظر من که دکتر یوسف نژاد عالیه.من هر کیو دیدم پیشش رفته بی نتیجه برنگشته.چند بار ...

من پیش دکتر برجیس میرم ویتامینها روخوردم پری بیاد ان شاءالله داروهای پانچکررو شروع می کنم ولی خیلی نگرانم راستش  چندبارiuiمنفی شده بخاطرهمین می ترسم 

من پیش دکتر برجیس میرم ویتامینها روخوردم پری بیاد ان شاءالله داروهای پانچکررو شروع می کنم ولی خیلی ن ...

نترس عزیزم.برجیس هم میگن خوبه.ای یو آی درصد موفقیتش پایینه.دلیل نمیشه که نتیجه نگرفتی آی وی اف هم نگیری.با انرژی مثبت برو انشاالله مثبتی

ممنون. امروز روز سومه که ال دیم تموم شده شدیدا حس پریود شدن دارم. سیکل دوم بعد پانکچرم. نمیدونم کی ب ...

آره دقیقا همینطوره منم بدون ال دی بیست روز حس پری داشتم. نمیدونم چه اتفاقی میفته ک سیکل دوم اینجوری میشه. بنظرم از زینبی بپرس کامل برات توضیح میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻