2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
آره دقیقا همینطوره منم بدون ال دی بیست روز حس پری داشتم. نمیدونم چه اتفاقی میفته ک سیکل دوم اینجوری ...

آهان پس احتمالش هست منم تاخیر داشته باشم. هرچی خیره انشالله. مرسی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نازیلا جون خدا رو شکر.همش تک فکرت بودم.میگفتم این دختر چرا نمیاد یه خبر از خودش بده

به خدا شرمنده همین الانم که فقط دارم پیام هارو میخونم و لایک میکنم از حات تهوع دارم اذیت میشم ، باید برم یه قرص بخورم بعد بیام جواب تک تک لطف شما دوستان بدم ،  همینحوری کا پیام هارو میخونم از محبت شما دوستان عزیزم لذت میبرم ، خدا نصیب همه منتظرا یه نی نی سالم کنه و هیچ کس از درگاه خدا نا امید و دل شکسته برنگرده ❤❤ 

مررسی یادم بودی مهربون

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ای جانم خدارو صدهزار مرتبه شکر. از دیروز هزاربار اومدم پیج رو نگاه کردم به امید همین پیامت. الهی شکر ...

مررررسی عشقم 🥰🥰🥰🥰🥰 خدا نگهدار نی نی خودت باشه 

سلام خداروشکرر چرا گریه کردی اخه؟ من شنبه رفتم سونو گفت ۷هفته هستم و خداروشکر صدای قلبشم شنیدم و گ ...

برای من دوباره دو هفته دیگه بیا برای سونو ، اینجوری که برام حساب کرد من ۷ هفته و ۵ روزم بود ، کلا دکترم سونوگرافی خیلی دوست داره 😑

سلام عزیزززم خوبییییی بعد چند وقت اومدم تاپیک خیلییی واست خوشحال شدم ان شاالله به سلامتی دوران بارد ...

سلام عزیزم ، انشالله شما هم بقیه بارداری به خوبی سپری کنی گلم 🥰🥰🥰 مرسی از دعای خوشگلت 

تازه اول ويارته ، راستي دوقلو سلامتي؟

نه بابا من از اول هفته ۶ ویار دارم ولی الان خیلی شدید تر شده ، بهم قرص داده بود میخوردم ولی یبوست شدم ، به خاطر همین قرص نمیخورم ، از این طرف حالت تهوع تحمل میکنم ، ببین خیلی حالم بد مبشه🤭🤭🤭🤭 خدا نصیب همه منتظرای نی نی این تایپیک بکنه 😅😅

عزيزم شما واسه انتقال جه كار هايي كردي خراش انجام دادي؟

نه عزیزم من فقط سیکلم لانگ بود ، قبل امتقال هم فقط ورزش کردم ، ولی بیشترین چیزی که به نظر خودم باعث شد مثبت بشم ، اول لطف خدا بود ، بعد آرامشی که بهم داد ، من تو این یک هفته ای که گفتن جنینی در کار نیست خیلی ناراحت بودم ولی همش میگفتم من دارو هادو ادامه میدم ، به لطف و کرم خودش ایمان دارم ، حتی اگه باید برم و سقط کنم حتما مصلحت دیده ، چه میدونم خواهر ، فقط خدا خواست 

روح همه ی عزیزان درگذشته ت شاد باشه عزیزم⚘ ان شاءالله به زودی خدا دلت رو شاد میکنه و مامان میشی و ن ...

قربوووونت برم عزیزم. خیلی ممنونم. ان شاالله خدا نی نی های شمارم حفظ کنه و نور چشم تون بشن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی شکر مبارکت باشه عزیزم نصف جونمون کردی تا بیای خبر بدی 

ببخشید تورو خدا ، کلا اینجوری شدم که شب ها اوضاع تهوع خیلی بده و صبح ها ، فقط یه تایمی سر بعداظهر خوبم تقریبا 🤦‍♀️🤦‍♀️ تازه کامپیوتر و وسایل سرکارمو آوردم خونه دارم دورکاری میکنم ، همه کارامم مونده با این حالم دارم انجام میدم ، وقت کم آوردم 😂😂 بازم ببخشید دیر خبر دادم 🤭🤭

خدا رو شکر ما همه اینجا خیلی نگرانت بودیم انشالله که سلامت بغلش میکنی گلم 

الهی دورت بگردم مهربون ،🥰🥰 انشالله نصیب خودت بشه یه دوقلو ناز 

چقد عالی 😍 خدا رو هزاز مرتبه شکر😍😍😍 ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری گلم 😍😍 عکس ...

ممنون عزیزم مررسی از دعای خوشگلت .

نه نداد چون خود دکترم سونو واژینال انجام داد 

دو هفته دیگه باید برم سونو شکمی 🥴🥴