2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ان شاءالله ک نتیجه میگیری عزیزم.. والا اسپرم همسرم بشدت ضعیفه خودمم تنبلی و تیروئید 

من خودم مشکلی ندارم همسرم آزواسپرمه

ان شاالله تو این سال جدید دامن همه منتظرا سبز شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم ، انشالله شما هم بقیه بارداری به خوبی سپری کنی گلم 🥰🥰🥰 مرسی از دعای خوشگلت 

فدات گلم ولی باردار نیستم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش فدات شم دیدی که همه دوستایی که تجربه داشتن گفتن زود رفتی اصلا استرس نداشته باش فقط توکلت ...

عزیزم توکل به خدا ما هم دلمون شاد بشه . و هر کسی فرزند داره خداوند براش ببخشه و تنش سالم باشه ❤❤❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
من برا iui یک شب درمیون بادکش انجام دادم، بازم از فردا شب اول با روغ زیتون ماساژ میدم بعد بادکش هم ب ...

عزیزم برایه تنبلی دکتر من میگه کاهش وزن خیلی مهمه منم ماه بعد سیکلمهدارم وزن کم میکنم تا الان ۱۰ کیلو حدودا کم کردم 

ممنون عزیزم.حرفی از جنین نزدن .گفت ۱۰ روز دیگه که برای قلب بیای جنین هم دیده میشه.برای شما هم دو تا ...

عزیزم الهی مبارکت باشه . برام یدونه دیدن . قبل از آزمایش من خونریزی مختصر داشتم و لک بینی احتمالا یکیش دفع شده بود

نرگس جان توی این شش هفت سال چند بار میکرو کردی؟ تعداد تخمک و جنین هربار چقدر بوده؟

یک بار میکرو کردم . همسرم راضی نمیشد میگفت خداوند بخواد خودش میده . این آخرا خودش پیشنهاد داد که بیا بریم

به شما چه قرصی دادند عزیزم ؟  چند ساعت یکبار

بهم دمیترون داده هر ۱۲ ساعت یکبار بخورم ولی من هر ۲۴ ساعت خوردم ، ولی بازم دچار یبوست شدم ، حالا دو روز نخوردم و دارم تحمل میکنم ببینم چی میشه😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فدات گلم ولی باردار نیستم 

عززززیزم تیکر بارداری داشتی آخه😣😣 

ببخشید 

انشالله خدا به همین زودی جوجه مثل جوجه من بزاره تو دلت گلم 🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام دوستان من 24 اسفند انتقال داشتم جنین 3 روزه (البته بهم نگفتن چند روزه بودن خودم فکر میکنم 3 روزه بودن)هنوز هیچ سونویی انجام ندادم الان من چند هفتمه؟؟؟

از روز انتقال حساب میکنن یا از روز پریودی؟؟؟

جنینا فریز بودن

ممنون میشم جواب بدین

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
عزیزم برایه تنبلی دکتر من میگه کاهش وزن خیلی مهمه منم ماه بعد سیکلمهدارم وزن کم میکنم تا الان ۱۰ کیل ...

آفرییییییین. انگیزه دادی بهم. منم تو خونه شروع کردم دارم ورزش می کنم. از هفته آینده هم میخوام برم پیاده روی ان شاالله.من شکمم گنده شده مخصوصا بعد از امپولا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی  من دیماه پانکچر داشتم دوتا جنین خوب برام موند یکیش رو انتقال دادم منفی شدم یکی م ...

منم روز ۱۲ با روزی ۳تاشیاف و یه دوفاستون پریودشدم.لکه هم نبود ازاول پریود بود تا روز۱۵ ادامه دادم داردهارا ولی خونریزی فرقی نکرد

یا رب العالمین
ای وی افی هستم قرص ال دی کیوتن ۱۰۰ وپودر فرتولید میخورم کیست بزرگ داشتم دکتر گفت بدون وقفه دوبسته قر ...

عزیزم‌من نمی دونم حتما با دکترت در میون بزار

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود