2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم اتفاقا میخواستم بنویسم لک بینی احتمالا....  عزیزم اگه گفتم موقع لک بینی شیاف بذاری به نظ ...

اره امروز استراحت كردم و صبح شياف گذاشتم تا الان خداروشكر چيزي نديدم اميدوارم دوباره شروع نشه فقط😞

خداياشكرت....❤️ 
آهان انوکسان هم داری؟  به نظرم طبق دستور دکترت پیش برو. اولا بیشتر از ماها به شرایطت اشراف دار ...

ممنونم اناي مهربونم چون صبح ترشح ديدم از ترس همون ساعت ١٠ صبح گذاشتم امپولمم ٨/٣٠ صبح ميزنم ميترسم ساعتشو تغيير بدم مشكلي پيش بياد وگرنه اره نظر شما هم درسته حالا فردا رو هم ميذارم تا شنبه برم پيش دكترم مرسي خوش قلب جان❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینطوره به نظرم قطعی نمیشه گفت کدوم دکتر خوبه فقط به نظرم باید حواسمون باشه یه پروسه و یه سری ...

انا جان منم فك ميكنم بدنم به داروهاي سينال اف وپيدي هوموگ  خوب جواب نداده

زينبي جون ميشه خواهش كنم جوابمو بدي عزيزم.  من امروز شدم ٦ هفته صبح ترشح قهوه اي داشتم ساعت ١٠ ...

عزیزم اگه از فردا شیافتو شب ۸/۵ بذاری بهتره.... 

صبح آمپول شبم شیاف..... 

اینطوری همه پروژسترون رو یه جا نمیگیری تو روز پخش میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زينبي جون ميشه خواهش كنم جوابمو بدي عزيزم.  من امروز شدم ٦ هفته صبح ترشح قهوه اي داشتم ساعت ١٠ ...

اتفاقا خوبی یه شیاف اینه جا برا افزایش داری..... 

نگران نباش معمولا لک با یه شیاف کنترل میشه تو انوکسان قطع میکنی بعید میدونم کفایت نکنه.... 

یه درصد اگه جواب نداد لااقل میدونی میتونی یه شیاف دیگه بعدا اضافه کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کار خوبی میکنن قبول نمیکنن....  خصوصا از اسپرم.....  ون به آز اسپرم همسر من بود ما حالا ...

آنا جون روند درمانت رو کامل خوندم

شما میکروی اول و دوم چندتا جنین داشتین و با چه کیفیتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آنا جان ببین کلا همه خانم ها میتونن شیر بدن و به اندازه هم میتونن شیر بدن حتی تا سه قلو و فقط اونهای ...

من تا جاییکه تونستم پوزیشن شیردهی رو رعایت کردم اما به احتمال زیاد یه کم و کسری بود که قطع شد.... 

البته برا من همون اوایل یعنی یه ماه بعد تولد دخترم خود دکتر فرسار برا دخترم شیر خشک تجویز کرد به خاطر رشد کمش (احتمالا بشناسیش فرسار از دکترایی هست که خیلی شدید اصرار به شیر مادر داره) یعنی خودم شروع نکرده بودم اما تنها کاری که کردم این بود که شیر خشکش رو با شیشه بهش دادم ولی دکتر فرسار تاکید داشت که شیر خشک رو فقط باید با قاشق بهش بدی کلیم بابت این قضیه دعوام کرد که چرا با شیشه بهش دادی اما خوب من نمیتونستم چون میترسیدم حتی یه بار قطره آد پرید تو گلوی دخترم و اگه مادر همسرم پیشمون نبود اصلا نمیتونم تصورش رو بکنم که چی میشد..... 

چون مدت طولانی نتونست نفس بکشه و من و همسرم مردیم و زنده شدیم.... 

بعدش هر چی فکر کردم دیدم اصلا تنهایی بدون کمک نمیتونم با قاشق بهش شیر بدم و مطمئن باشم تو گلوش نمیپره..... 

وگرنه شیر خودمو بدون دوشیدن بهش میدادم.... 

هم پریودم نامنظمه هم روز به روز مویه زاید بیشتر درمیارم !با ۳ تا سینال ۵ تاتخمک تپل دارم

عزیزم شما تعداد فولیکولاتونو میدونین تا پانکچر نکنین که نمیدونین داخل فولیکولها چه خبره.... 

یعنی منظورم اینه با سه تا سینال ۵ تا فولیکول تپل دارین نه تخمک..... 

تخمک داخل فولیکوله.....

بعد تخمکگیری معلوم میشه تخمکاتون چه کیفیتی دارن..... 

به نظرم میاد بهتره مرکز ناباروری بررسی بشین..... 

یا لااقل قبل تحریک تخمدان با مکمل و تغذیه مناسب و تحت نظر دکتر بتونین کیفیت تخمکاتونو بالا ببرین..... 

شاید بازدهی بالا بره..... 

هم پریودم نامنظمه هم روز به روز مویه زاید بیشتر درمیارم !با ۳ تا سینال ۵ تاتخمک تپل دارم

راستی عزیزم همسرتون مرکز ناباروری آز اسپرم داده تا حالا..... 

آزمایشگاه معمولی نه ها.... 

فقط آز اسپرم تو مرکز ناباروری! 

عزیزممن بعد دز عید میخام رویان تشکیل پرونده بدم ممکنه قبل از ایوای یا ای وی اف برام لاپرا انجام بدن ...

عزیزم باید وارد پروسه بشین..... 

یه سری چکاپ میشین.... 

هم خودتون هم همسرتون بعد مطمئن باش اونا بهتر میتونن پ پروتکل مناسب رو براتون تعیین کنن..... 

شاید بخوان یه مدت زیر نظر دکتر تغذیه مرکز باشین..... 

الان من هر چی بگم نمیتونه مفید باشه..... 

آنا جون سلام عزیزم  میگم با فیبروم ۵سانت که هنوز وارد حفره رحم نشده میشه باردار شد ؟خطرناک نیس ...

عزیزم تجربه فیبروم ندارم..... 

اینو دکترت بهتر میتونه بهت بگه چون به موقعیت فیبروم و شرایطش و خیلی چیزا اشراف داره..... 

فقط برا اینکه خیالت راحت بشه دقیقا همین سوال رو از دکترت بپرس.... 

اینطوری خیالت راحته که از قلم نیفتاده.....

من تا جاییکه تونستم پوزیشن شیردهی رو رعایت کردم اما به احتمال زیاد یه کم و کسری بود که قطع شد....&nb ...

عزیزم آنای گل خط به خط نوشته هات رو لمس کردم عزیزم، منم پسرم رو الان شیر خشک میدم چون خیلی تلاش کردم و نشد که نشد، یه بازه زمانی داره موفقیت شیردهی بعدش دیگه واقعا سخته

دقیقا یک ماه پیش 12 اسفند آخرین بار شیرمو دوشیدم و به پسرم دادم، خیلی سخت بود خداحافظی با شیردهی ولی دیگه دیدم کلی وظایف دیگه جز شیر دارم، روی اونها فوکوس کردم، منظورم اینه با گوشت و پوست و استخون درک میکنم وقتی مادری موفق نمیشه و اصلا قصدم دادن غذاب وجدان به هیچ کسی نیست

قصدم راهنمایی دوستانی هست که تو دوران طلایی هستن و میخوان موفق بشن

قطره آد هم که واقعا بد کوفتیه پسر منم دو بار نفسش رفت و کبود شد، و با یه حال وحشتناکی نفسش رو درست کردم، اصلا نمی‌فهمم چرا باید یه آد این همه بی کیفیت باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یا آهن های بهداشت این همه بد باشن،واقعا نمی‌فهمم یعنی خیلی سخته نوع لیپوزومال آهن رو درست کنن و به همه بدن، یا خیلی سخته آد بی خطر درست کنن

ببخشید این آخر غر زدم خیلی حرصم دراومده از این چیزای ساده