2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
کسی میدونه این دوتا شیاف چه فرقی باهم دارن من همیشه از اون سبز رنگه استفاده کردم ولی دیشب ...

عزیزم یکی هستن فقط شرکتی که تولید کننده شونه فرق داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالا اگر بتونم این شوهرمو راضی کنم ،،🤪

راضيش كن، ما خانوما توانايي هامون بالاست😉

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سونو ریپلای نشده نمیتونم پیداش کنم 

سلام عزیزم .خوبی؟ فکر کنم حذفش کرده البته من یک صفحه برمیگردم عقب میبینمش اما نمیشه ریپلای کنم. دیگه نمیدونم حذفش کرده یا سایت مشکل پیدا کرده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من ۵ بار انتقال دادم  و آخرین بار مثبت شدم  نه اتفاقا اصلا فکر نمیکردم مثبت بشه 😁 ...

عزیزم مبارکت باشه..... 

گوارای وجودت..... 

اتفاقا حالت بی تاثیر نبوده..... 

بیخیالی بهترین عامله برای + شدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما به نظرتون ازمایش سلفری خطا داره؟

سلام عزیزم چطور؟ 

نترس اصلا.موقع خواب هم باز یکی بزار پاهات رو بزن بالا

نه دیگه زیاد میشه..... 

همون یه دونه برا لک کافیه..... 

هر روز صبح همون یه دونه رو بذاره کافیه.... 

فدات عزیزم.....  مر یم توکلی ایمونولوژی ابن سینا خیلی دکتر خوب و با حوصله ایه.....  ایشو ...

واقعا خدا به اینجور دکترا خیر بده،،  اگه قسمت بشه برای بچه دوم حتما ازمایشمو به دکترای دیگه نشون میدم،،  خیلی لطف کردی عزیزم خدا بچه هاتونو حفظ کنه

به دكترم پيام دادم فعلا نديده نميدونم روزي چندتا شياف استفاده كنم امپولمو ٨/٣٠ صبح ميزنم امروز ساعت ...

عزیزم اگه دو تا آمپول داشتی فقط یه دونه شیاف اضافه کردن برا لک کافیه..... 

همون تایم میتونی فردا مجدد شیاف بذاری.... 

بچه ها اگر ميتونيد زينبي جون و اناجونو برام تگ ميكنيد بي زحمت هركاري ميكنم نميشه

عزیزم در خدمتم

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام زینبی جون❤❤ و  تورک آنای عزیزم❤❤ چ ...

فدات عزیزم

زنده باشي عزيزدلم لطف كردي. اناجون و زينب جون امروز صبح ترشح قهوه اي ديدم ساعت ١٠ شياف گذاشتم سا ...

عزیزم به نظرم برای لک اونم لکی که قطع شده همون یه شیاف کافیه..... 

فقط آمپولاتو ۸/۵ شب میزنی یا صبح؟ اگه آمپولاتو شب میزنی بهه نظرم خواستی شیافتو هم ۸/۵ صبح بذار نه اگه آمپولتو ۸/۵ صبح میزنی شیافتم بکن ۸/۵ شب یعنی به جوری در طول روز توزیع کنی بهتره.... 

عملا تو کل روز پروژسترون اثرش تو بدنت هست..... 

چیکا جون شما از بقیه پرسیدی .ولی منم نظر خودم رو میگم باز صبر کن خانمای دیگه هم نظرشون رو بگن.به نظر ...

عزیزم البته این نظر شخصی منه اما به نظرم برا لک یه دونه شیاف کافیه خصوصا اگه قطعش کنه..... 

چون اینطوری برا افزایش پروژسترون جا هست مثلا چند روز پیش یه دوستمون برا لک بینی دو تا شیاف داشت با دو تا آمپول الان که تبدیل به خونریزی شده دیگه تقریبا حداکثر پروژسترون رو داشت نمیتونست اضافه کنه... 

اما اگه یکی بود فقط الان راحت میتونست یکی دیگه اضافه کنه.... 

اما بازم هر کسی باید با نظر نهایی دکترش جلو بره چون دکتر هر کس به شرایطش بیشتر اشراف داره.... 

سلام خانما  من همیشه پریودام ۲۸ روزه بوده اینسری ۲۰ روزه پریود شدم و مقدار خونریزیم خیبی خیلی ...

عزیزم تو سیکل طبیعی این عقب جلو شدن پریود..... 

طبق دستور دکترت پیش برو عزیزم.... 

خون روان و جاری باشه کم هم باشه روز اول محسوب میشه.... 

سلام آناجون، از دکترم پرسیدم. گفت همون اناکساپارین و اسپرین که بهت دادم واسه کمبود پروتیین سی و pai1 ...

ممنون عزیزم..... 

احتمالا پس همونا کفایت میکنن.... 

بچه ها دكترم جواب داد ميگه انوكسا رو قطع كنم شياف رو هم همون روزي يدونه استفاده كنم

آهان انوکسان هم داری؟ 

به نظرم طبق دستور دکترت پیش برو. اولا بیشتر از ماها به شرایطت اشراف داره. دوما تو این مرحله لک واقعا بیشتر از یه شیاف نیازی نیست..... 

دکتر منم برا لک بینی فقط یه شیاف اضافه می‌کرد....