2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
عزیزم دکترت درست گفته انوکسا رو باید قطع کنی ولی فعلا آمپول پروژسترون و شیاف رو عین قبل استفاده کن ...

از ترس امروز فقط براي سرويس بلند شدم😞ممنونم عزيزدل مهربون. تو خونه قدم بزنم خوبه؟

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم ذخیره تخمدانم ۲۱ بود و بار دوم ۲۲ شد کلا خیلی بالاس تا حالا تواین ۶سال فقط دوبار محرک خورد ...

عزیزم پس اون یه واحد خطای آزمایشگاه بوده..... 

مهم اینه زیادی بالاست..... 

عزیزم موی زائد تو صورت داری؟ 

به موقع پریود میشی؟ 

با محرک تخمدان هایپر نشدی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم راستی برا انعقادیاتم احتمالا قبل شروع سیکل فولیک ۵ ب۶ و آمپول هفتگی ب۱۲ تجویز بشه بعدشم که انو ...

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی

منتظرم عید تموم شه  دکتر زرنانی رو ببینم

الان دارم تیروکسین و ب۶ و ب۱۲ و فولیک ۵ میخورم ، احتمالا برام پردنیزولون اضافه میکنند و شاید سرم تجویز کنند...

انوکسا هم ۴۰۰۰ داشتم تو انتقالهای قبلیم

فکر کنم بگه ۶۰۰۰ استفاده کنم

امیدوارم اینبار جواب بگیرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یه دنیا ممنونم عزیزم از توضیحاتتون و راهنماییتون،،، چقدر خوب توضیح دادید هیچ دکتری اینطوری برام توضی ...

فدات عزیزم..... 

مر یم توکلی ایمونولوژی ابن سینا خیلی دکتر خوب و با حوصله ایه..... 

ایشون علاوه بر اینکه تخصص ایمونولوژی دارن تخصص آزمایشگاهی هم دارن برا همین علاوه بر ایمنی ها در مورد انعقادی ها هم خیلی مفصل بهم توضیح دادن فقط چون تخصصشون آنکولوژی نبود گفتن در مورد انعقادی نمیتونم مشاوره مکتوب بدم یا دارو بنویسم اما قشنگ برام توضیح دادن.... 

فقط در مورد مشکل ایمنیم نامه نوشتن برا دکترم و دستورهای لازم رو دادن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره ابن سینا خیلی دقیقه اصلا ازمایش شوهرمو یه سری ازمایش های دیگمون بیرون دادیم قبول نداشتن خیلی ها ...

کار خوبی میکنن قبول نمیکنن.... 

خصوصا از اسپرم..... 

ون به آز اسپرم همسر من بود ما حالا حالا ها نمیفهمیدم مشکل اسپرم داریم چون بیرون آز داده بودیم و همه چی گل و بلبل بود..... 

آز اسپرم یا هر تستی که روی اسپرم انجام میشه فقط و فقط باید تو مرکز ناباروری انجام بشه..... 

عزيزم اصلا امكان نداره ازمايش ايمني انعقادي درصدهاش جلوشه ديكه دكتر تشخيص ميده نرمال يا نه، مام ...

حرف شماهم درسته عزیزم.ولی من نظرمو گفتم فقط.منم تاکید نمیکنم کی کجا بره.فقط نظرمو گفتم شاید به درد یکی مثل شرایط دوستم خورده باشه

از ترس امروز فقط براي سرويس بلند شدم😞ممنونم عزيزدل مهربون. تو خونه قدم بزنم خوبه؟

نترس گلم نترس عزیزم 

به خدا این مدلی همش خواب بودن این قدر خطر داره هم برای خودت هم بچه 

حتما بلند شو چرخ بزن تو خونه

عزیزم استرادیولم تموم شده اگه تا شنبه که برم ازمایش نخورم چی میشه ؟تمام داروخونه ها رو شوهرم گشته گی ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم نباید قطع کنی اما دقیق نمیدونم.... 

کاش زنگ بزنی مرکز بپرسی.... 

چون برا قطعی کردنش هم میگن یهویی قطع نکنیم.... 

عزیزم پس اون یه واحد خطای آزمایشگاه بوده.....  مهم اینه زیادی بالاست.....  عزیزم موی زائ ...

هم پریودم نامنظمه هم روز به روز مویه زاید بیشتر درمیارم !با ۳ تا سینال ۵ تاتخمک تپل دارم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آفففرین دقیقا خیلی از مردها اینجورین الان من به شوهرم میگم آرامش واسه مادر شدن مهمه میگه مگه بچه میف ...

عزیزم اینو براش بفرست.... 

یا نشون بده.... 

بله عزیزم آرامش تو بارداری خیلی مهمه..... 

یکی از عامل‌های که باعث میشه احتمال بیش فعالی تو بچه ها بالا بره استرس‌های مادر تو دوران بارداریه..... 

به همسرتون بگین یه سرچی در مورد بیش‌فعالی بکنه ببینه تحمل داره همچین چیزی رو بچشون و خودتون تحمل کنین؟ 

شوهرم رفت گیرش نیودم ماهشهرم قبلا یه داروخونه داشت ازش میگرفتم تموم کرده 

عزیزم ایرانیش هم نیست؟ 

عزیزم پس اون یه واحد خطای آزمایشگاه بوده.....  مهم اینه زیادی بالاست.....  عزیزم موی زائ ...

عزیزممن بعد دز عید میخام رویان تشکیل پرونده بدم ممکنه قبل از ایوای یا ای وی اف برام لاپرا انجام بدن ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دوستانی که منفی شدین میدونم تا مدتی حالتون بده و الان فکر میکنید دارم شعاری حرف میزنم همین که جنین د ...

دقیقا.... 

با تمام وجودم حرفاتو قبول دارم..... 

باید داشته هامونو ببینیم و شکر کنیم..... 

متاسفانه خیلیامون بیشتر نیمه خالی لیوان رو میبینیم..... 

دیدن نیمه پر لیوان باعث میشه نیمه پر لیوان پربرکت بشه و به مرور چشم باز کنیم و ببینیم نیمه خالی لیوان مون پر شده بدون اینکه خودمون خبر داشته باشیم.....