2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از ديشب پنج تا ترشح خيلي ريز اندازه يه نقطه رو دستمال ميبينم😭😭نميتونم رنگشو متوجه بشم عفونت ...

عزیزم اگه سوزش و خارش نداری نگران نباش..... 

اما اگه شک داری میتونی با دکترت مطرح کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خاك به سرم ترشحم قهوه اي شد و بيشتر شد بچه ها شياف و واژينال بذارم يا ركتال؟ 😭😭😭😭😭

عزیزم اتفاقا میخواستم بنویسم لک بینی احتمالا.... 

عزیزم اگه گفتم موقع لک بینی شیاف بذاری به نظر واژینال بذار اما مهمتر از اون استراحت کن و فقط برا دستشویی بلند شو.... 

نگرانم نباش اصلا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مرکز ما دوبار گرفت. یکبار قبل شروع سیکل داروها و یکبار موقع پانکچر. بستگی به مرکز داره گلم.

مرسی فدات شم فکرم مشغول بود که این همه خرج داروهای پانکچر نکنیم بعد نگیرن که دوستان گفتن میگرن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره اماده میشه خدایی نکرده اگه مثبت باشه بهت زنگ میزنن امپولهاتو شروع نکنی

وای من بیشتر از همه نگران همینم انشالله که همه چی برای هممون خوب پیش بره

من دی ماه پانکچر شدم تو ابن سینا قبل از عمل دوبار ازم  آز کرونا گرفتن از شوهرم چون هیچ عملی ند ...

مرسی گلم. حتما قبل شروع آمپولا میگم بگیرن چون خیالم راحتره 

سلام بچه ها😭😢من هفته ۸هستم و دیشب بخاطر بحث با شوهرم یک ساعت گریه کردم و به شدت غصه خوردم.خدا لعنت ...

عزیزم اصلا نگران نباش..... 

با یه بار ناراحتیت چیزی نمیشه.... 

در ضمن قرار نیست به خاطر اینکه ناراحت شدی و به قول خودت برا بچت ضرر داشته یه بار دیگه خودت با ناراحتیت بهش ضرر بزنی..... 

نگران نباش و خودتو آروم کن اما عزیز دلم این بچه یه محیط آروم برا زندگی میخواد خواهش میکنم وقتی از هم ناراحت میشین حرفهایی بهم نزنین که برای آینده دردونتون بد بشه..... 

میدونم ناراحت شدی و از رو ناراحتی ندونسته یه حرفی زدی اما بعضی حرفها رو نباید زد..... 

میدونم دلت رنجیده اما سعی کنین از دل هم در بیارین..... 

عزیزم اصلا نگران نباش.....  با یه بار ناراحتیت چیزی نمیشه....  در ضمن قرار نیست به خاطر ...

فقط الان به فکر بچم هستم تا شنبه که برم سونو دل تو دلم نیست بخدا.دعا کن سالم باشه

سلام گلم خوبی؟شما در جریان نیستید دکتر طرازی از چندم ابن سینا هست؟

سلام عزيزم، دكتر گفتن بعد از تعطيلات ميان ايران. يعني چهاردهم هستن انشاالله

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مامان ماهك با دكتر ذنوبي مثبت شد ولي هيچوقت تاكيد نميكرد  كسي پيش ذنوبي بره يا ابن سي ...

دقیقا همینطوره به نظرم قطعی نمیشه گفت کدوم دکتر خوبه فقط به نظرم باید حواسمون باشه یه پروسه و یه سری دارو رو که رومون جواب نداده مجدد رومون تکرار نکنن..... 

مثلا من تو سیکل اولم سینافکت داشتم و تا زمانی که سینافکت میزدن اصلا تخمدانام تکون نخوردن..... 

بعدش که سونوی روز ۸ رفتم و دیدن اصلا جواب نداده به داروها سینافکت رو قطع کردن.... 

من این قضیه رو یادم بود.... 

یادمه تو سیکل دوم که سیکلم آنتاگونیست بود و ۶ تا تخمک بیشتر نداشتم که اونم به خاطر بحث ایمنی انعقادی منفی شده بودم. تو سیکل سوم دکترم گفتن چون سیکل قبلیت آنتاگونیست بوده این دفعه شاید بد نباشه سیکل با سینافکت رو چک کنیم شاید بهتر جواب بده بدنت که من گفتم قبلا این سیکل اصلا جواب نداده و با سینافکت کلا تخمدانام تعطیل بودن که بازم همون آنتاگونیست رو برام انجام دادن که شکر خدا این دفعه بهتر جواب داد بدنم.....

پس به نظرم باید دکتری رو انتخاب کنیم که به علمش و تجربش اعتماد کنیم و باهاش راحت باشیم.....