2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ابن سینا خیلی دقیقه اصلا ازمایش شوهرمو یه سری ازمایش های دیگمون بیرون دادیم قبول نداشتن خیلی ها ...

عزبزم به نظرم مام دقیق تره.دوست من شهرستان میکرو کرد سقط شد.رفت ابن سینا ازمایش ایمنی وانعقادی گرفته بودن وdfi که همشو نرمال زده.اینا هم خیالشون راحت شده بود من ازمام تعریف کردم رفت پیش دکتر علیرضایی.dfiجوابش اصلا نرمال نبوده و تو کاریوتایپشون دوتاشونم مشکل شدید داشتن.تازه فهمیدن علت سقطش چی بوده.

سلام بچه ها😭😢من هفته ۸هستم و دیشب بخاطر بحث با شوهرم یک ساعت گریه کردم و به شدت غصه خوردم.خدا لعنت کنه شوهری که هیچ درکی نداره و بخاطر خانوادش با زنش که با اینهمه سختی حامله شده بحث کنه دیگه خسته شدم.الان احساس میکنم سینه هام کمتر درد میکنه خیلییی میترسم جلوش قسم قران خوردم بچم نمونه منم تو این خونه نمیمونم دیگه تحملم تموم شده الان نگران بچم هستم اگه بلایی سرش اومده باشه من میمیرم.

کمکم کنید😭😭😭

عزبزم به نظرم مام دقیق تره.دوست من شهرستان میکرو کرد سقط شد.رفت ابن سینا ازمایش ایمنی وانعقادی گرفته ...

عزيزم اصلا امكان نداره ازمايش ايمني انعقادي درصدهاش جلوشه ديكه دكتر تشخيص ميده نرمال يا نه، مام با نصر مام بود به نظرم منم به خاطر اون رفتم وفك كردم همه چي زير نظر ايشون ، من يقين دارم بدنم به امپول هاي إيراني خوب جواب نداده چون چند نفر تو همين تابيك ديدم كه كسايي بودن. كه بار اول دوجنين براشون تشكيل شده ولي بار دوم امپول عوض شده جنين هاي بيشتري تشكيل شده من دكترم با قاطعيت به من كفت تخمك هات ذاتي بي كيفيتن  خب كسي كه بخواد فقط باردار بشه كلي نا اميد ميشه  از اين حرف دكتر پس  اون ٨ جنين هم نبايد تشكيل ميشد يا جنين پسر چطور گفتن با كيفيت ؟يا نبايد  طبيعي باردار ميشدم من ذخيره ام هم خوب بود جون وقتي سونو ميكنن  تعداد فوليكول روز سونو ذخيره رو نشون ميده ، همون دوستمون كفتن با عارفي جنين خيلي كم تشكيل شده ولي اومدن مام باامپول هاش كلي جنين تشكيل شده شايد همون دوستمون دكتر عارفي كلي نالميدش كرده ولي  باردون پانكجر كرده كلي اميدوار شده پس نبايد با يه پانكچر طرف رو كلا نا اميد كنن

مامان ماهك با دكتر ذنوبي مثبت شد ولي هيچوقت تاكيد نميكرد  كسي پيش ذنوبي بره يا ابن سينا بره فقط ميكفت راضي بودم منم اكه مثبت بشم باز هم كسي رو تشويق نميكنم چون واقعا احتمال داره همين امپول ها رو اون شخص خوب جواب نده 

میدونم عزیزم خیلی سخته من دقیقا درکت میکنم، حتما شوهرتونم ناراحت بوده حواسشون نبوده ناراحت که شمارو ...

ممنون عزیزم اره شوهرمم خیلی ناراحته خیلی روزای بدی داریم میگذرونیم نه حال بیرون رفتن دارم نه کسی میدونه ای وی اف انجام دادم ارومم کنه خدا به دلمون رحم کنه از این روزای لعنتی در بیاییم فقط 

عزیز دلم بالاخره یه روز تو کوچه شما هم عروسی میشه  هرکجا خیلی برات سخته فقط خدا رو صدا بزن&nbs ...

اینقدر نا امیدم عزیزم که فکر میکنم هرگز مادر نمیشم خودم سالمم هیچ مشکلی ندارم ولی همش میگم نکنه منم یه چیزیم هست جنین نمونده برام 

اره روز ۱۲ بتا دادم ۵ بوددکتر گفت داروهات قطع نکن دیروز یه لکه قهوه ای دیدم بعدشم قطع شد 

ببین شاید زود دادی و بتا بره بالا 

امیدوارم که همینطور باشه 

دلیل نمیشه اگر منفی شدی ناامید بشی 

حتی اونایی که تعیین جنسیت میکنن هم منفی میشن 

ارزو میکنم بتات بره بالا 

مشکل همسرت چیه ؟مورفو یا دی اف ای؟

کدوم مرکزی