2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043801 بازدید | 684342 پست
از اين ميترسم دكتر ها تا چند انتقال منفي نداشته باشيمچيزي تجويز نكنن  كاري واسه ادم نكنن

ببین عزیزم من تو این مورد تخصصی ندارم ولی یادمه یبار زینبی جون گفتن اینکه کسی یبار طبیعی باردار شده و مشکلی نداشته یعنی مشکل ایمنی انعقادی نداره و نمیخواد نگران این باشه ولی خودت ازش بپرس شاید من اشتباه متوجه شده باشم. یچیز دیگه ببین من سه ساله اینجا تو تاپیک هستم کل تاپیک رو هم از اول خوندم یادمه یکی از کاربرا بار اول منفی شد اما بار دوم بدون اضافه شدن داروی خاصی یا آزمایش خاصی مثبت شد . پس ببین همه منفی شدنا دلیل بر وجود مشکل خاصی نیست. فقط ممکنه شانس با شما یار نبوده باشه چون میدونین که تو هر بار انتقال صرف نظر از مشکل داشتن یا نداشتن فقط ۴۰ درصد شانس بارداری هست یعنی ۶۰ درصد ممکنه باردار نشی. یعنی شما حتی اگه اگه مشکل انعقادی یا ایمنی هم داشته باشی امکان بارداری هست. ان شاالله حتما دفعه اول مثبت میشین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مشکلی ندارم دکترم گفت نکن دلایلشم توضیح داد اونموقع قانع شدم چون یبار منفی شدم ولی الان چون ۳بار ...

عزیزم وقتی با وجود انتقال جنین بلاست چندبار پشت سر هم منفی میشید کلا باید روش و داروها رو عوض کنند

مواردی که میشه  تغییر داد:

- دو سیکل تزریق دیفرلین قبل از انتقال که اخیرا در مواردی که احتمال اندومتریوز خفیف وجود داشته باشه ازش استفاده میکنند

- استفاده از قرص دوفاستون در سیکل انتقال بجای آمپول پروژسترون و هم زمان ژل کرینون یا شیاف سیکلوژست

- تعداد بیشتری جنین رو کاندید پروسه بلاست کنند مثلا ۵ تا جنین بگذارن براتون بلاست بشه و بهترینهاشو انتقال بدند

البته پیدا کردن پزشکی که با بیمار تعامل داشته باشه و از این پیشنهادات عصبانی نشه خودش یک داستانه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خانم‌ها سلام سال نو مبارک من چهار هفته و دو روزه باردارم قبلا سابقه یه مولار و یه سقط در ۶ هفتگی ...

عزیزم اولا این سرم رو بیشتر داروخونه های هلال احمر و داروخونه های دولتی داشتن که اگه بتونی تایید بگیری اون زمان نود درصدش رو میدادن و فقط 10 درصد میگرفتن.... 

زمان ما ۵۴۰ بود دونه ای که مثلا از ما ۵۴ میگرفتن دونه ای..... 

ببین میتونی تایید بگیری.... 

و اما در مورد تزریق‌.... 

عزیزم والا من خودم اذیت نشدم..... 

خیلیام شنیدم چیزیشون نشده اما بودن چند نفری که شنیدم اذیت شدن.... 

و بالا آوردن.... 

ببین یه چیزی مثلا من اولین تزریقمو خود بیمارستان آبان زدم که دسترسی به دکترم باشه اگه حالم بد شده بتونه مداخله کنه که شکر خدا من اذیت نشدم.... 

برا همین اون زمان من به دوستان توصیه میکردم حتما اولین تزریقشون مرکزی باشه که انتقال دادن یا لااقل جایی باشه به دکترش دسترسی داشته باشن.. 

اولی رو رد کنین عیار دستتون میاد اما کلا این سرم رو باید بیمارستان تزریق کنی من بعدیارو بیمارستان الغدیر که تحت بیمه بود تزریق میکردم چون خود تزریقشم هزینه داشت.... 

یادمه اون زمان برا تزریق سه تا سرم حدودای 100 میشد که با بیمه فکر کنم 30 میگرفتن.... 

البته دیگه الان اصلا آمار این چیزا دستم نیست دیگه از کسایی که جدید تهیه کردن یا تزریق کردن بهتره اطلاعات بدن.... 

فقط خواستم عیار دستتون بیاد که بهتره چیکار کنین.... 

در مورد تزریقم حتما با انفوزیون آهسته تزریق بشه یعنی هر سرم حداقل یه ساعت طول بکشه حتی اولی بهتره بیشتر از یه ساعت طول بکشه اینو حتما بهشون موقع تزریق تاکید کن.... 

برا من اولیو 1/5 ساعته تزریق کردن بعدیارو هر کدوم 1 ساعت.... 

برا من ۴ تا بودن.... 

یعنی میرفتم یه پنج ساعتی درگیر تزریق بودم.... 

من ۷ بار تزریق کردم یه بارم بالا نیاوردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من عقب انداختم هیچ علایمی ندارم فقط پریشب با ضعف شدید نصفه شب از خواب بیدار شدم تا فرداش ضعف شدید دا ...

انشالله بارداری عزیزم مشکلتون چی بوده؟ چند روزه عقب انداختی؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@تورک_آنا    

عزیزم به نظرم میاد + هست تا حالا تست کرونا ندیدم.... 

فقط ای جی جی + هست ولی ای جی ام منفیه به نظرم میاد یعنی فقط آنتی بادی + هست یعنی قبلا گرفتی؟؟ 

اما در کل بهتره کسی توضیح بده که در جریانه من طبق اطلاعات خودم تحلیل کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي عزيزم قبول حق باشه♥️ آره خود خودت بودي😍 حاجت روا انشاالله♥️

وای خدا چه سعادتی فدات شم مرسی که به یادم بودی مرسی اتفاقا دیشب خیلی دلم شکسته بود کلی گریه کردم مادرم یکم حالش خوب نیست. به خدا گفتم چرااااا هر چیزی رو میخوای به من بدی زجر کشم میکنی بعد بهم میدی شایدم ندی نمیدونم توکل به خدا انشالله زود زود مامان میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانمها راهکاری هست که هایپر نشی؟

عزیزم هایپر شدن بد نیست مهم کنترل عوارض هایپریه..... 

شما بهتره قبل شروع تزریق تحریک کننده های تخمدان رژیم پرپروتئین و سفیده تخم مرغ آب‌پز رو شروع کنین.... 

آب زیاد بخورین.... 

با شروع تزریق تعداد سفیده رو بیشتر کنین.... 

اما خواهشا قبل پانچر دوغ و موغ و این چیزا نخورین فقط طبق دستور دکتر جلو برین و رو تغذیه تون کار کنین.... 

اینا کمک میکنه عوارض هایپری کمتر بیاد سراغتون....

نیاز باشه پودر پروتئین دکتر تجویز میکنه.... 

بعد پانکچر بر اساس اینکه انتقال میدین یا میمونه برا بعد از مرکز رژیم غذایی بهتون میدن اما قبلش همینا و رعایت کنین خیلی کمک میکنه.... 

آب زیاد

پروتئین زیاد (گوشت و مرغ و ماهی...) 

سفیده تخم آب‌پز هر تعداد که بتونین.... 

سلان نرگسی جون مبارکا باشه عزیزم شما آزمایش بتا دادی یا bhcg???مگه باهم فرق دارن؟؟؟

عزیزم یکی + و منفی رو نشون میده.... 

بتا تیتر ولی اندازه دقیق رو هم میگه.... 

ای جانم پس نفر بعدی شما هستی‌. به سلامتی و دلخوشی انشالله عزیزم. افتادی رو شمارش معکوس. من به دکتر گ ...

عزیزم خوب اگه همه چی خوب باشه دلیلی نداره زودتر به دنیا بیاری.... 

من خودم برا هر دو حاضر بودم یه هفته دیرتر زایمان کنم یعنی برنامه همین بود ولی هر دو یه هفته زودتر اومدن.... 

یعنی شمام تا جایی که جا داره نگه دارین بهتره.... 

هر چی کاملتر باشن بهتره.... 

رفلاکس و این داستان‌ها و زردی و.... 

نمیگم اینا کلا اوکی میشن نه اما خوب هر چه زودتر بیان احتمال این دردسرها بیشتر میشه..... 

به سلامتی انشالله میاد بغلتون.... 

سلام عزیز دلم. ممنون. خدا حفظ کنه خواهرزاده ت رو. من الان 37 هفته ام. از اول آذر اینجوری شدم. تا حال ...

عزیزم به نظر من منطقی نمیاد این قضیه بازم زینبی جون بهتر میدونه.... 

دی اف آی همسر من خدا رو شکر خیلی خوبه. تعدادش ۲۸ میلیون تحرک و مورفو صفر. نمیدونم حالا که با این همه ...

عزیزم نگران نباش اون صفر مطلق نیست زیر یک درصد صفر حساب میشه.... 

نگران نباش اسپرم خوب پیدا میکنن به تعداد تخمکات.... 

تورک جان من مزاج شناسی آنلاین که میزنم مینویسه طبعم گرم و خشکه ولی نمیدونم درسته یا نه! عزیزم از کجا ...

عزیزم من دقیقا نمیدونم منم از اطریق همین سایتها با مطالعه خصوصیات طبعها حدس زده بودم اما احتیاطا دکتر طب سنتی هم رفتم تا مطمئن بشم از طبعم.... 

پس عزیزم اگه شک داری که طبعت گرم و خشکه حواست باشه تو خوردن گرمی زیاده روی نکنی.... 

به دفعه از اون ور بوم نیفتی.... 

به نظرم یه دکتر طب سنتی خوب برو لااقل از طبعت مطمئن بشی.... 

اما خوب من دارو ماروی گیاهی استفاده نکردم فقط تغذیمو بر اساس طبعم مدیریت کردم.... 

2810