2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044009 بازدید | 684354 پست
سلام عزيزم منم دعا كن  

سلام عزيزم اگه قابل باشم چشم حتما سر افطار ويژه دعات ميكنم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیییییزم زهرا من بودم🙏❤️😂

عزييييزم😂😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم.من بیمارستان لاله انجام دادم.هزینه هم بستگی به مشکلاتتون داره ولی برای من ۱۴ تومن شد

ممنونم

خانومی کارشون چطور هست؟ من هم لاله درمان رو شروع کردم 

شما خودت میکرو یاivf خواستید؟یا دکتر خودش گفت؟ میگن احتمال میکرو بیشتر هست بخاطر اون می پرسم

حالا یادت بمونه بازم سرنمازهات دعام کن 

حتما عزيز دلم😅 شماهم منو ياد كن🌸

اسم نداری؟کاربریت سخته 😂😂😂😂😂

نيلوفرم♥️

ممنون عزيزم   اسمم ازاده اس

حاجت روا انشاالله♥️🌷

سلام برابه من چهار روزه بود یادمه رفتم برایه انتقال ماما گفت یه روز زودتر در بیاریم بلاست بشه‌( پنج ...

دكتر يا جنين شانس؟ اخه دكتر به من گفت جنين شناس تصميم ميگيره؟ راستي  شما هم اسپرين داشتي ؟ 

2810