2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
وای بلدرچین که اصلا نمی تونم ببینمش چه برسه بخورمش گناه داره کوچولوه 🤣🤣 باشه عزیزم بقیه چیزا رو م ...

منم متنفر بودم از خوردنش ولی به خاطر همسرم که بیمارستان بستری شد مجبور شدم زیاد درست کنم و خودمم سوپش رو بخورم. ولی گوشتش رو دلم نیومد بخورم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بلدرچین که اصلا نمی تونم ببینمش چه برسه بخورمش گناه داره کوچولوه 🤣🤣 باشه عزیزم بقیه چیزا رو م ...

در دو هفته به مرور خوب شد ولی بویایی و چشایی کاملم خیلی طول کشید برگرده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
الان خداروشکر مثبت شدی؟ دلیل منفی شدنت چی زود باراول به نظرت بعدش چندمین بار مثبت شدی میشه یه کم توض ...

عزیزم من سومین انتقال مثبت شدم. دلیل منفی شدنم رو دقیق نمیدونم اما خودم مشکل انعقادی داشتم که متخصص خون رویان معتقد بود دارو لازم ندارم تا باردار بشم و دکتر تو سونو ها تشخیص بده که دارو لازم دارم یا نه.بعد از دومین منفی باز دکتر برام یکی از فاکتورها و ازمایش کاریوتایب نوشت که همون رویان انجام دادم این بار و باز فاکتور انعقادیم مشکل داشت این دفعه برام آسپرین از اول سیکل تجویز کردن و به محض مثبت شدن هم گفتن انوکسا بزنم. انتقالم هم این دفعه دو مرحله ای بود اول یه جنین دوروزه برام انتقال دادن و سه روز بعد دوتا جنین ۵ روزه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من بوشهر هستم  اره خیلی خوب بودم شرایط ولی چه فایده  آزمایش ایمنی انتعادی نه ندادم آزمای ...

ببین عزیزم میگن ۷۰ درصد سقطها و شکست آی وی اف برای سیستم ایمنی هست که باعث میشه لانه گزینی انجام نشه حتما خودت به دکترت پیشنهاد بده برات بنویسه من خودم به دکترم گفتم برام بنویسه با اینکه اصلا تا حالا آی وی اف نکردم حتی بهم گفت آخه تو هیچ کاری تا حالا نکردی ولی گفتم واقعا سنم بالاس و کشش هیچ داغ دیگه ای رو هم ندارم که قبول کرد. اگه آز ایمنی انعقادیت مشکل داشت راحت با دارو حل میشه نگران نباش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جدی😭😭😭😭😭😭 یعنی من هیچ وقت باردار نمیشم

نه عزيزم  ايشاله ميشين ، بايد بررسي كننمنظورم هيستروسكوبي  واينا شرايط داخل رحم واينا ، مراكز نابار وري واسه اين جيزا هستن ديگه  بايد بررسي كنن

نه متاسفانه اسپرم همسرم خوب نبود مورفو و تحرک صفر بود ...اره اولین انتقالم بود 

من اين همه تلاش ميكنم واسه انتقالم از يه طرف هم استرس دارم كه يه جنين شانس مثبت شدنش كمه خود دكتر عليرضايي بهم گفت شانس مثبت شدن دوجنين بيشتر از يك جنين كلا روحيه مو باختم

سلام بچه ها من میخام بعد رمضون برم برا انتقال چهارمم،هشت تا جنین دیگه دارم میخام بگم بلاست کنن برام هر چند جنین هام از بینم رفت بگم برا بارهای دیگه دوباره تخکمک کشی کنم، بنظرتون چیکار کنم احتمال مثبت شدنم بیشتر بشه؟ 

عزیزم من سومین انتقال مثبت شدم. دلیل منفی شدنم رو دقیق نمیدونم اما خودم مشکل انعقادی داشتم که متخصص ...

من دكتر برام ننوشته اسپرين به خاطر اينكه أولين بارمه اي وي اف ميكنم وسقط نداشتم قبلا ،خودم سر خود نميتونم بخورم؟

2810