2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
عزیزم کسی بهتون دکتر انصاری رو معرفی کرده بود یا خودت اتفاقی رفتی پیشش؟ عارفی رو هر کس یه جور دربارش ...

تعریفشو زیاد شنیدم . میگفتن خیلی با دقته و درصد موفقیتش بالاست

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من روز هشتم انتقال بتام پنج دهم بود و روز دوازدهم انتقال یک دهم دوازدهم دیگه داروهامو قطع کردم الان دوروزه میگذره ولی هنوز دلم دردمیکنه وعلائم پریودی هم دارم نزدیک صبح سرمو روبالشت میزاشتم حالت تهوع میگرفتم بچه ها این چیزا طبیعیه به نظرتون؟

دکتر منم دکتر انصاریه ، بار اول بودی با دکتر انصاری؟

تعین جنسیت نخواستم . هر چی خداوند صلاح بدونه انشاءالله سالم و سلامت باشه .

آره گلم اولین بار بود

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
شما در چه مرحله ای هستی ؟

عزیزم من خدارو شکر یه دختر ۶ ساله دارم . الان خواستم تعیین جنسیت انجام بدم رفتم ابن سینا ، ویزیت شدیم دکتر گفت مورفولوژی و تحرک همسرم صفر بود . الان داره دارو میخوره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام من روز هشتم انتقال بتام پنج دهم بود و روز دوازدهم انتقال یک دهم دوازدهم دیگه داروهامو قطع کردم ...

من نمیدونم طبیعیه یا نه ولی منم بار اول که منفی شدم حالت تهوع داشتم فکر میکردم حتما باردارم ولی آزمایش و تستم منفی شد. تا موقعی هم که پریود شدم این حالات رو داشتم طوری که شک میگردم نکنه ازمایشگاه اشتباه کرده ولی خب تست هم که میزدم منفی بود تا پریود شدم و این حالات هم رفتن. اگه شک داری یه تست بزن که خیالت راحت بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من نمیدونم طبیعیه یا نه ولی منم بار اول که منفی شدم حالت تهوع داشتم فکر میکردم حتما باردارم ولی آزما ...

الان خداروشکر مثبت شدی؟ دلیل منفی شدنت چی زود باراول به نظرت بعدش چندمین بار مثبت شدی میشه یه کم توضیح بدید من واقعا داغون شدم 

@تورک_آنا    

سلام عزیزم من ۲۹سالمه پارسال اقدام به میکرو کردم من مشکلی نداشتم همسرم اسپرم ۵میلیون بود و بقیه چیزا خیلی بد بود من پانچکر کردم ۴۱ تخمک داشتم و ۲۱ جنین خوب گفتن دارید الان از پارسال من ۳بار انتقال دادم با جنین ۵ روزه کرید خوب ولی نمیشه 

دکترم میگه ضخامت اندومتر عالیه تخمک عالی 

میشه بگید چیکار کنم واقعا خسته شدم لطفااا راهنمایی کنید

@تورک_آنا     سلام عزیزم من ۲۹سالمه پارسال اقدام به میکرو کردم من مشکلی نداشتم همسرم اسپ ...

مرکزت باید معتبر باشه

و شانس میکرو حدودا 40 درصده

بنظرم اینکه جنینات پنج روزه میشن خیلی خوبه یعنی خداروشکر مشکلات کروموزومی و ژنتیکی ندارن

روز اول تا سوم رشد و نمو جنین از محتویات تخمک هست و روز سوم به بعد دی ان ای جنین، ژنتیک اسپرم رو دراختیار می گیره.

چرا با جین شناسی مرکز صحبت نکردی؟ درمورد اسپرم تا الان نظری ندادن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@تورک_آنا     سلام عزیزم من ۲۹سالمه پارسال اقدام به میکرو کردم من مشکلی نداشتم همسرم اسپ ...

وای چقد خوب جنین داشتی خدا رو شکر چقد تخمک انشالله منم زیاد داشته باشم. آزمایشای ایمنی انعقادی دادی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام عزيزم مركز ابن سينا لايو گذاشته بود ديدم ميكفتن اگه سه بار جنين عالي يعني از نظر گريد  خوب باشه  وسه بار انتقال داده بشه و منفي بشه به اين ميگن شكست در اي وي اف وبايد كاملا بررسي بشه