2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
مررررسی عزیزم که حالمو میپرسی 😍😍😍😘  نه والا خوب نیستم ، خونریزی دارم نمیدونم چکار کنم ، فق ...

فدات گلم . عیبی نداره دختر داییم تا ماه ۷ بارداری خونریزی داشت . اتفاقا بچش رشد معمولی داشت . تو بعضی بارداریا عادیه . انشالله که همه چی خوب پیش بره . نازیلا میگن عدسی باعث میشه خونریزی قطع شه . البته پونه و .... نریزی . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فداتشم عزیزم هالش خیلی محو سپردم بخدا ..من پنجشنبه عصر انتقال دادم امروز شد روز ۸ خیلی عجله کردم&nbs ...

مال منم بیبی چک اولم هالش محو بود 

توکل به خدا ، من خیلی امید دارم که مامان شدی 😉 

ببین انقدر استرس داری که من فقط دعا میکنم تو حامله بشی😂😂😂 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووبوست استفاده نکرده بودی ؟ واقعا تاثیر داره ؟

نه بابا هيچي فقط أوايل ويتامين e ميخوردم رفتم  بار اول سونو داپلر شدم هيچي دارويي برام ننوشت فقط واسه همسرم اسپريژن نوشت بچه ها ي اينجا گفتن خوبه ،جي بكم دكتر عليرضايي گفت مكمل ها ويتامين ان واصلا  تو كيفيت تخمك تاثير نداره خدا ميدونه كي درست ميكه ، اصلا تعيين جنسيت شانسيه ميگم يكي فقط ٥ جنين با كيفيت براش موند تو تعيين جنسيت دوتاش پسر شد من از ٨ تا يه پسر، همه چي رو سپردم به خدا 

فدات گلم . عیبی نداره دختر داییم تا ماه ۷ بارداری خونریزی داشت . اتفاقا بچش رشد معمولی داشت . تو بعض ...

میدونم عزیزم ، خیلی ها میگن طبیعیه ولی هرچقدرم بگن من هر شب که میخوابم و بیدار میشم برام یه عمر میگذره .... انقدر ناراحتم که چرا اینجوری باید باشه ؟ نگرانی از سقط داغون میکنه آدمو 😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه بابا هيچي فقط أوايل ويتامين e ميخوردم رفتم  بار اول سونو داپلر شدم هيچي دارويي برام ننو ...

شنیدم دکترای مرکز مام به مولتی ویتامین اعتقادی ندارن . انشالله که همون یه دونه ، یه داداش بشه برا دخترت 

خدای من خدای معجزه هاست . 
وای مرسی دستت درد نکنه از دکتر می پرسم حتما 😘

آویشن اصلا نخوریا. دکتر من تنها چیزی که اینقد تاکید کرد گفت اویشن اصلا. البته دکتری که پارسال میرفتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مال منم بیبی چک اولم هالش محو بود  توکل به خدا ، من خیلی امید دارم که مامان شدی 😉  ببین ...

تکرر ادرار گرفتم 😂فدای خودت و نی نی نازت بشم خدا از دهنت بشنوه دیگه بی بی نمیزنم روز ۱۳میرم ازمایش خون 

مرسی . خودم زینک و اسید فولیک و مولتی گرفتم ولی ۴ کیلو اضافه کردم . 

کلا ویتامینا خیلی چاق میکنه من توی این یک سال که دو بار داروهای هورمونی و ویتامین خوردم ۶ کیلیو اضاف کردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای مرسی دستت درد نکنه از دکتر می پرسم حتما 😘

عزیزم من یه جا خوندم که مادر هایی که تو سه ماهه سوم کرونا گرفتن بچه هاشون سالم بودن و سالم به دنیا اومدن حتی تو تحقیقات آخرشون مادر هایی که تو دوران بارداری واکسن کرونا دریافت کردن بچه هاشون انتی بادی تو خونشون بوده .پس خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم خواهشا اشتباه نکنین پردنيزولون دارویی نیست سر خود دزش رو تعیین کنین یا بگین چون یکی بیست خورده ...

https://tumj.tums.ac.ir/browse.php?a_id=6571&sid=1&slc_lang=fa 

يه پروتكل كلي دوز مصرف داره براي كسانيكه مشكل ايمني ندارند 

https://fa.irct.ir/trial/13277

[QUOTE=182774277]سلام گلم.تهران تو خیابون کارگر شمالی دارن دارو خونه ها[/QUOTE

من آقام چند تا ایرانی و چند تا خارجی گرفته.یعنی بهترن خارجی ها؟من فعلا دارم همون ایرانی ها رو استفاده میکنم