2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید سال نو مبارک الهی که صد سال سرزنده و سلامت باشید . یادتونه گف ...

والا گلی هیچی معلوم نیست 😉 

یکی از آشناهامون اصلا درد نداشت با وجود انقباض شدید و 8 سانت بودن 

میگفت رفته بوده یه nst ساده بده که یک ساعت بعد زایمان میکنه 🤭🤭🤭🤭

سلام دوستان لطفا اگه اطلاعی داری کمکم میکنید ...من یکم ورم داشتم یعنی معلوم بود ورم دست وپاهام ولی د ...

عزیزم این جور مواقع زنگ بزن بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه 😉 حتی اگر دکترت نباشه دکتر کشیک جواب میده گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چطوري دكتر ميگه ٥ هفته☹️☹️معلوم نيست بر چه اساسيه

عزیزم گفتم که بستگی به محاسبات دکترت داره..... 

خیلی از دکترا سن جنین موقع انتقال رو در نظر نمیگیرن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدااات نیلو جون. همیشه تو نظرمی، اگه لایق باشم حتما حتما دعا میکنم. مرسی از دعای قشنگت. امیدوارم خدا ...

ممنونم عزیزم😘😘😘الهی آمین 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها. من آزمایش دادم بتا مثبت بود

وای عزیزم مبارکت باشه

میگم من هنوز لک بینی دارم 

شما تا چند روز داشتی ؟

من از دیروز که 10 بود شروع شد . امروزم داشتم خیلی نگرانم 😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم گفتم که بستگی به محاسبات دکترت داره.....  خیلی از دکترا سن جنین موقع انتقال رو در نظر نم ...

سلام ترک آنای عزیزم ❤❤

من هم ۱۶ اسفند جنین بلاست  انتقال دادم ، ولی روز پریودم یادم نمیاد😐😐الان میشه چند هفته؟

اگه یکبار دیگه فرمول محاسبه رو بگی ممنون میشم البته به من یکبار گفتی با سوالای دوستان که پرسیدن قاطی کردم چی شد😁😁

بعد هم اینکه روز اول انتقال همون روز حساب میشه یا از فردای انتقال؟  

ممنون عزیزم❤

انا جون تونستي براي منم حساب ميكني بي زحمت؟ جنين ٥ روزه ١٤ اسفند انتقال ٢٦ بهمن اخرين پريود

چیکا جون من دو روز بعد شما و  ۱۶ اسفند جنین بلاست  انتقال دادم ولی روز پریودم یادم نیست 

مگه ربطی به تاریخ پریود هم داره؟ 

ما که انتقال جنین داشتیم 

چیکا جون من دو روز بعد شما و  ۱۶ اسفند جنین بلاست  انتقال دادم ولی روز پریودم یادم نیست&nb ...

تو بارداري طبيعي از اولين روز اخرين پريود حساب ميكنن اگر طبق محاسبات انا جون باشه شما ٥ هفته و سه روز ميشي اگر طبق دكترم باشه ٤ هفته و ٥ روز ميشي

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان، بچه ها دوستانی که قرص فرتیل سی ام خوردن، من در جعبه رو باز میکنم داخلش احساس میکنم بوی ...

من استفاده کردم عزیزم . خیلی بدبو هست . برای من که اینطور بود