2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044672 بازدید | 684402 پست
فداتشم. نميدونم والله بهم روز ١٣ انتقال گفت خب پس، فردا كه ١٤ انتقالته ميشي ٤ هفته

عزیزم مگه شما سونو انجام ندادی؟ تو سونو چند هفته بودی؟ همون رو حساب کن. سونو دقیق تر از محاسبات ماست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم❤❤   اینطوری که فهمیدم چون شما هم ، بلاست انتقال دادی  و دو روز جلوتر از ...

اره درسته😂😂مهلا توهم قسمت روي رحمت داغ تر از جاهاي ديگه بدنته؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم مگه شما سونو انجام ندادی؟ تو سونو چند هفته بودی؟ همون رو حساب کن. سونو دقیق تر از محاسبات ماست

اره شنبه ميرم سونو قلب طبق همون ميگم برام حساب كنه

خداياشكرت....❤️ 
سلامت باشی آنا جون، آره خدایی خیلی دلچسبه. ♥️♥️♥️ وروجک هات شیطونن؟ یا حرف گوش کنن؟ البته وقتی ماما ...

فدات..... 

در کل بچه های خوبین...... 

نرمالن.....

بچه ها که نباید همیشه حرف گوش کن باشن..... 

بچه باید بتونه خیلی جاها حرف خودشو به کرسی بنشونه..... 

بچه کاملا مطیع اصلا خوب نیست..... 

اتفاقا دختر من بحث میکنه..... 

با وجود اینکه 4/5 سالشه اما بحث میکنه یا قانع میشه یا قانع میکنه..... 

اصلا اینطوری نیست که بزنی تو سرش و صداش در نیاد..... 

خوب مطمئنا به نظر میاد سختتر بشه برای مادر و پدر اما به نظرم برا مادر پدر مطیع بودن بی چون چرای بچه وحشتناکتره..... 

فکر کن دخترت بزرگ بشه و خیلی راحت بتونن قانعش کنن..... 

تصورشم وحشتناکه...... 

به نظرم پدر مادر نباید راحت نه بگن اما اگه میخوان نه بگن خوب فکر کنن بعد نه بگن چون نه بگی باید بتونی تا تهش بری..... 

کلا به نظر من تبصره کار و خراب میکنه..... 

دیدی بعضی مامان میگن این کار رو نباید انجام بدی اما بعضی جاها برای راحتی خودشون میگن حالا این بار ایرادی نداره چون مثلا میخواسته با تلفن حرف بزنه گفته حالا بذار سرگرم باشه با من کاریش نباشه..... 

اینا کارو خراب میکنن..... 

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه..... 

خلاصه انصافا بچه بزرگ کردن خیلی خیلی خیلی سخته..... 

یعنی تربیت درست واقعا سخته..... 

مطمئنا نمیشه ۱۰۰ درصد درست جلو رفت چون خودمون بی نقص نیستیم که بتونیم بچه بی نقص تربیت کنیم اما تا حد توان باید تلاشمون بکنیم در کنار تربیت بچه هامون رو خودمونم کار کنیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ترک آنای عزیزم ❤❤ من هم ۱۶ اسفند جنین بلاست  انتقال دادم ، ولی روز پریودم یادم نمیاد😐😐ا ...

عزیزم من کلا اینطوری حساب میکنم:

سن جنین موقع انتقال+دو هفته+تعداد روزها از انتقال تا الان.... 

از 16 اسفند تا امروز میشه: 2 هفته و ۶ روز

بعلاوه ۲ هفته و ۵ روز (جنین بلاست ۵روزه) میشه جمعا ۴ هفته و ۱۱ روز یا ۵ هفته و ۴ روز

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام‌ عزیز دلم، خوبی خانومی؟ مرسی بابت دعاهای خوبت. اگه به خدا بسپاری نگرانیت از بین میره. من تو این ...

سلام عزیزم، مرسی خوبم

درسته واقعا دست خودمون نیست، ولی خب تا وقتی که انتهای مسیر برام مشخص نشه نگرانیه هست. 

غیر از اینکه به قول شما بسپارم به خدا و هر سرنوشتی که برام رقم زد بپذیرم.

قربونت عزیزم توکل ب خدا😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فداتشم. نميدونم والله بهم روز ١٣ انتقال گفت خب پس، فردا كه ١٤ انتقالته ميشي ٤ هفته

عزیزم دکترت فقط از روز انتقال به بعد رو بعلاوه ۲ هفته کرده و سن جنین رو کلا در نظر نگرفته خیلی از دکترا همینکار میکنن.... 

سلام دوستان، بچه ها دوستانی که قرص فرتیل سی ام خوردن، من در جعبه رو باز میکنم داخلش احساس میکنم بوی ...

بله عزیزم برای من هم بوی بدی میده بجوری مثل گوگرد

من فرتیل اید هم داشتم با اینکه قیافشون خیلی شبیه ولی از بوش معلوم میشه کدوم فرتیل سی امه 😬