2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست
بله عزیزم طبیعیه.....  حالا کجاشو دیدی.....  فکر کن شکمت گنده که شد حالا یه روز کوچیک می ...

واي اره واقعا يه راه پراز پيچ و خم در پيش داريم خدا كمكمون كنه واقعا

خداياشكرت....❤️ 
راستش نمیدونم، دوستان گفتن باید تو ساکش باشه، دیگه منم گفتم میگیرم پس

انشالله که نیاز نمیشه و شیرت زودتر میاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم مباركه مطمئني ٦ هفته هستي؟ چون من ١٤ اسفند انتقال دادم و امروز تازه شدم ٥ هفته طبق حساب دكترم

مرسی 

تو تقویم اونا زده شش هفته و پنج روز 

سن بارداری پنج هفته و پنج روز

سلام خانمها  من هفته ۶ بارداری هستم ۱۲ اسفند انتقال جنین داشتم از صبح لکه بینی قهوه ای در حد چ ...

عزیزم نگران نباش..... 

سقط نیست..... 

احتمالا هماتوم داری..... 

فقط پروژسترون اتو مرتب استفاده کن و استراحت مطلق باش..... 

منم این موقع ها به خونریزی افتادم ولی شکر خدا به خیر گذشت..... 

به کم رعایت کنی به خیر میگذره انشالله..... 

آسپرین چی داری؟ 

یا انوکسوپارین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی  تو تقویم اونا زده شش هفته و پنج روز  سن بارداری پنج هفته و پنج روز

جنینت چند روزه بود عزیزم؟

عزیزم نگران نباش.....  سقط نیست.....  احتمالا هماتوم داری.....  فقط پروژسترون اتو ...

ممنون گلم 

انوکسوپارین و آسپرین روزی یکی دارم شیافم روزی یکی میزارم با دوتا عضلانی پروژسترون و روزی سه تا استرادیول

ممنون گلم  انوکسوپارین و آسپرین روزی یکی دارم شیافم روزی یکی میزارم با دوتا عضلانی پروژسترون و ...

ببین عزیزم معمولا وقتی به خونریزی میفتیم اول پروژسترون رو زیاد میکنن اگه جواب داد فبها نه که تو گام بعد آسپرین و آنوکسان یکی یکی قطع میشه..... 

برا همین زنگ بزن ببین مرکزت چی میگه.... 

دکترت نیست اما مطمئن باش میتونن ازش آمار بگیرن..... 

بگو زنگ بزنن ازش بپرسن.... 

من خودمم به خونریزی افتادم زنگ زدم بیمارستان با دکترم تماس گرفتن دستور لازمو دادن.... 

جنین هام سه روزه بودن ، دوتا انتقال دادم  انتقال اولم منفی شد این بار دوم بود

والا با محاسبات من میشه ۵ هفته و ۵ روز با جنین ۳ روزه البته اگه جنینات فریز بودن و مثلا دو روز قبل انتقال از فریز در بیارن دیگه جنینات مثلا میشن ۵ روزه و میشی ۶ هفته تمام..... 

ببین عزیزم معمولا وقتی به خونریزی میفتیم اول پروژسترون رو زیاد میکنن اگه جواب داد فبها نه که تو گام ...

مشکل اینجاست که زورشون میاد جواب بدن خودمون کم استرس داریم این دکترا هم برامون طاقچه بالا میزارن از قبل عید پیام دادم دکتر هنوز نخونده