2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044714 بازدید | 684405 پست
سلام بچه ها. من آزمایش دادم بتا مثبت بود

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکا باشه و انشاالله به سلامتی بغلشون بگیری

الان خوشحالی واسه هممون از ته قلبت دعا کن 

قابل دونستی منم دعا کن اسمم زهرا

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

وای عزیزم به سلامتی و دل خوش. انشالله که نامدار باشه و به ناز پدر مادر بزرگ شه. خدارو شکر که بخیر گذشت، بگردم الهی، حسابی اذیت شدیا. اما خدارو شکر ثمره اش مثل قند شیرین بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون من دکتر طرازی بهم گفت بعد عید پری شدی بیا که دارو بدم برای پانکچر ولی اصلا بهم ال دی نداد با ...

عزیزم قرار نیست همه سیکلشون با ال دی باشه..... 

اصلا با سیکل بقیه مقایسه نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=182532772]عزیزم منم نداشتم....  حتی فکر کن هفته اول انتقال کلی درد داشتم یهویی همه پریدن ...

میفهممت عزیزم برا همین میگم اصلا به علائم فکر نکن ولی هر چی که بهت حس خوب میده به + شدن ربط بده..... 

من خودم از همه چی تعبیر خوب میکردم که انرژی بگیرم.... 

چون به اندازه کافی استرس داریم..... 

تازه با اون همه انرژی + که سعی می‌کردم به خودم بدم دیگه یکی‌دو روز آخر حس میکردم قلبم داره تو دهنم میزنه..... 

پس تا میتونین کمش کنین چون یه جاهایی واقعا دیگه از کنترل خارجه پس جا برا شرایط غیر قابل کنترل باید نگهداشت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما چند تا پردنيزولون داشتيد و از كي شروع به خوردن كرديد ؟ 

من دو ۵ تا همزمان با ال دیا یعنی یه ماه قبل ماه شروع سیکل..... 

سلام به همگی، من اگه خدا بخواد تقریبا یه ماه و نیم دیگه باید برم واسه انتقال. چون سه تا سقط داشتم تا ...

نه عزیزم به هیچ وجه سر خود شروع نکن به موقع دکترا میگه شروع کنی..... 

خصوصا الان که کرونام هست اصلا سر خود نخور چون ایمنی سرکوب میکنه.... 

دکتر خودش بهت میگه کی شروع کنی..... 

فدااات. راستش ساک رو آماده کردم طبق لیستی که زحمت کشیده بودی بهم دادی. فقط شیرخشک هنوز نگرفتم. نمیدو ...

عزیزم مگه از همون اول شیرخشک لازمه؟ 

من اصلا شیرخشک نبرده بودم.... 

شیردوش و شیشه شیر کوچیک احتیاطا بردم اما شیرخشک نه..... 

عزیزم مگه از همون اول شیرخشک لازمه؟  من اصلا شیرخشک نبرده بودم....  شیردوش و شیشه شیر کو ...

راستش نمیدونم، دوستان گفتن باید تو ساکش باشه، دیگه منم گفتم میگیرم پس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره گلم من الان ۷هفته و یک روز هستم ولی لکه بینی دارم خیلی میترسم.ای وی اف همش نگرانیه وقتی مثبت میش ...

عزیزم نگران نباش به سلامتی بغل خواهی کرد....