2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

مبارک باشه عزیزم برای ما منتظرا هم خیلی دعا کن‌. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فداتون عزیزای دلم......  خدا شاهده من بیشتر بهتون نیاز دارم.....  به بودن کنارتون.....&n ...

آنا جون من دکتر طرازی بهم گفت بعد عید پری شدی بیا که دارو بدم برای پانکچر ولی اصلا بهم ال دی نداد با اینکه کیست آندو دارم آخه دیدم ال دی میدن حتی بهش گفتم گفت نیازی نیست همه آزمایشامم نرمال بود سی دی مارکرا و ایمنی خوب بود به نظرتون چرا نداده اشتباه نکرده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=182532772]عزیزم منم نداشتم....  حتی فکر کن هفته اول انتقال کلی درد داشتم یهویی همه پریدن و هفته دوم دریغ ...[/QUOTE

اره میدونم ولی خودت دیگه شرایط ماها رو لمس کزدی و میدونی چی میگیم به کوچیکترین علامت هم خوشحال میشیم هم ناراحت همیشه میگم خدایی نزار هیچ زنی این لحظاتی که من پشت سر گذاشتم بزارن.ممنونم عزیزم بابت انرژی مثبتت   

سلام به همگی، من اگه خدا بخواد تقریبا یه ماه و نیم دیگه باید برم واسه انتقال. چون سه تا سقط داشتم تا الان، دکترم واسم انوکساپارین و پردنیزون نوشته. انوکساپارینو گفته از الان که روز دوم پریودمه شروع کنم به تزریق ولی پردنیزونو گفته هنوز شروع نکنم. حالا به نظرتون اگه سرخود پردنیزونو شروع کنم بخورم اشکال داره؟ اخه میترسم تا اون موقع دیر بشه، من شنیده بودم که حداقل از یکی دوماه قبل انتقال باید شروع بشه. @زینبی_بابا   @لوبیا_پلو   @مامانو_سوفی   ‍ @samin11   @پاپیون__سفید   میشه بگید نظرتون چیه؟

نه من هنوز انتقال ندادم تازه این ماه پری بشم باید دارو بده برای پانکچر‌‌. دکترمم طرازیه

توکل به خدا

الهی نتیجه میگیری بار اول 

قبل از پانکچر کلی به خودت برس و ویتامین و گوشت قرمز بخور . هر چی بیشتر به خودت برسی تخمکاتم کیفیتش بهتر میشه . به همسرت هم ویتامین و شیر موز و شیر انبه اگه داری بده .. هر روز خرما بخورین .. کلا بگرد تو نت دوپینک کنین 😉

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

عزيزم خيلي تبريك ميگم انشالله خوش قدم باشه براتون خيلي دعامون كن عزيزم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
انشالا عزززیزم آزمایش برای ۱۷ روز برام نوشت تا اون موقع من نمیتونم برام دعا کنید با دست پر بگردم پیش ...

واای چرا انقدر طولانی 🤦‍♀️🤦‍♀️ من ۱۴ روزم نتونستم تحمل کنم 😅😅 انشالله که مامان شدی و همگی خوشحال میشید گلم🥰🥰😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
هر چی خیره براتون اتفاق بیفته.....  فعلا به خودت و سلامتی تون فکر کن....

مررسی عزیزم❤❤ ، هرچی خیر پیش میاد ، تا ببینیم خودش صلاح در چی میبینه 🙏🙏

مرررسی عزیزم که یادت موند بهم اطلاع دادی 😇😇❤❤❤ انشالله که تو این چند ماه به خیر بگذرونیم 

الهی آمین عزیزم الهی به خیر میگذرونی و نی نی میاد تو بغلت چندماه دیگه. دعا کن منم نی نی دار بشم من هنوز تودلم نی نی ندارم ولی از الان میخواسم از تجربه دوستانی که نی نی بدنیا آوردن باخبر بشم 😉

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله عزیزم هم با علائم + داشتیم هم بدون علائم.....  شما با دید + برین جلو انشالله بهترینها منتظ ...

انشالله شنبه قراره ازمایش بدم الهی که مثبت شه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
الهی آمین عزیزم الهی به خیر میگذرونی و نی نی میاد تو بغلت چندماه دیگه. دعا کن منم نی نی دار بشم من ه ...

اااای جوونم ، فکر کردم نی نی داری که نگران بیمارستان هستی 😅😅 الهیییی که به زودی خدا یه بچه صحیح و سالم نصیبت کنه🤲🤲🤲 

تو چه مرحله ای هستی ؟ پانکچر شدی ؟ 

اای جوونم ، مبارررک باشه عزیزم ، انشالله که الان خوبی ؟

خدا نگهدار خودتو امیر علی نازت باشه ، خداروشکر که هردو سالم هستید 

شما هم لکه بینی داشتید ؟ به خاطر چسبندگی جفت میپرسم 

نه بابا چه ربطی داره به کیست؟  تنها چیزی که میتونه باشه اینه که بی بی چک ایراد داشته باشه غیر ...

سلام.عزیزم.خیلی ممنون این همه روحیه میدی.من اومدم آزمایش.دعا کنید برام