2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044652 بازدید | 684401 پست
بعد پانکچر که طبیعیه هر بلایی سرمون میاد حتی بعد ۳ ماه 😅😅 ولی ایشالله که همین الان باردار باشی و ا ...

مرسی عزیزم نه بابا فک نکنم اگه بودم که دیگه لک نمیومد همشم نمیادا حتی ببخشید خودمو خشک میکنمم دریغ از یه لک فقط یبار امروز یبارم دیروز رو پد روزانه که میزارم یه قطره کوچولو لک قهوه ای بود بقول شما بعد پانکچر این بلاها سر آدم میاد دیگه توکل بخدا در کل مرسی از حس خوبی که بهم دادی 😉😊

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم نه بابا فک نکنم اگه بودم که دیگه لک نمیومد همشم نمیادا حتی ببخشید خودمو خشک میکنمم دریغ ا ...

نه به خدا جدی میگم ، چون موقع پریودت هست شاید لک داره میاد 🙂 خیلی هارو دیدم اینجوری باردار بودن ،برو یه بیبی چک بگیر ، یا اگه داری بزار ، ضرر که نداره خیالت راحت میشه ، منم خبر کن اگه باردار بودی 😇😇😇 به حق همین بارونی که میاد ایشالله باردار باشی 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خخخخخ 😅 مرسی از دعات عزیزم.  بله پانکچر شدم ایشالله پری خانوم تشریف بیارن داروهای انتقالمو شر ...

سلام داروهاي انتقال همون أستراديول هستن؟ اخه به من ال دي دادن تا ٣ ارديبهشت بخورم بعد قطع كنم واز ٩ ارديبهشت تا ١٠ روز استراديول بخورم وبعد ١٠ روز برم سونو يعني نزديك١٩ و٢٠ ارديبهشت

خخخخخ 😅 مرسی از دعات عزیزم.  بله پانکچر شدم ایشالله پری خانوم تشریف بیارن داروهای انتقالمو شر ...

عزیزم ال دی داشتین؟ من این ماه از روز 18 ام لک بینی دارم مث شرایط شما. قطع و وصل میشه. امروز ولی رو لباس زیرم دو سه قطره خورده. هنوز 3 تا از ال دی مونده. موندم قطعش کنم کلا پریود شم یا نه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم ...داروخونه هاندارن؟ من شیردوش نگرفتم واجبه یعنی ؟ 

راستش چون جلوی دیگران دوست ندارم شیر بدم و اینکه یه زمانی اگه غسلی به گردنم باشه ترجیح میدم شیر ندم، واسه همین میخوام بگیرم. نازنین جون سر پسر اولت هم نگرفتی؟ 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دختر ندیدی فریبا خانومی زایمان کرده نوبت خودته 😍😍😍😍😍

نه ندیدم. جون من؟ وای خدا جون مبارکش باشه. کی زایمان کرد؟ حال خودش و نی نیش خوبه؟ طبیعی یا سزارین؟

فریبا جون زایمان کرده 😆 دیگه نوبت خودته🥰

اااا پس چرا من نفهمیدم؟ 🤔🤔

از دستم در رفته 😅😅

دیدی رو آینه ماشینا مینویسن اجسام از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیکترند؟ حالا واسه من باید گفت زایمان از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است 😂😂