2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044758 بازدید | 684409 پست
چقد عالی خدا رو شکر 😍😍😍😍 به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری عزیزم❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹  کی ان شاءا ...

فعلا که لکه بینی دارم خدا خودش رحم کنه.

۲۱میرم سونو نمیخوام عجله کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اااای جوونم ، فکر کردم نی نی داری که نگران بیمارستان هستی 😅😅 الهیییی که به زودی خدا یه بچه صحیح و ...

خخخخخ 😅 مرسی از دعات عزیزم. 

بله پانکچر شدم ایشالله پری خانوم تشریف بیارن داروهای انتقالمو شروع میکنم فعلا که دو روز عقب انداختم این دو روز ببخشید فقط در حد یه قطره لک دیدم با اینکه پریود سوم بهد پانکچرم میشه ها سابقه عقب جلو انداختنم نداشتم ولی از شانس حالا هی عقب میفته این انتقال من 🙃

خیلی خیلی محتاج دعام الهی من و همه دوستان منتظر دیگه آخرین انتقالمون باشه و مامان بشیم شما و بقیه دوستانم براحتی و بموقع نی نی های نازتونو بغل بگیرید بسلامتی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

ای جاانم عزیزم تبریک میگم بهتون خداروشکر که الان هردو سالمین و حالتون خوبه خدا حفظ کنه نی نی تو براتون.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

عزیزم‌مبارکهههه وای خیلی سخت بوده ولی مهم اینه نی نی ت صحیح و سالم بغلته خیلی مواظب خودت باش 🌹

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خخخخخ 😅 مرسی از دعات عزیزم.  بله پانکچر شدم ایشالله پری خانوم تشریف بیارن داروهای انتقالمو شر ...

بعد پانکچر که طبیعیه هر بلایی سرمون میاد حتی بعد ۳ ماه 😅😅 ولی ایشالله که همین الان باردار باشی و اصلا نری برای انتقال جیگر 🤭🤭😉😉😉 

برو یه بیبی چک بزن اگه باردتر باشی بری دکتر پروژسترون بهت بده که نی نی بمونه 

اخه چرا ۳ روز لک داری و پریود نمیشی !😒😒

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم