2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684413 پست
سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

مبااااارکه عزیزم.خدا حفظش کنه😍یواش یواش همه دارن زایمان میکنن چقدرعالی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل به خدا الهی نتیجه میگیری بار اول  قبل از پانکچر کلی به خودت برس و ویتامین و گوشت قرمز بخ ...

فدات شم انشالله همچنین. وای اینقد مغزیجات و موز و خرما خوردیم دیگه گلاب به روتون بالا میخوایم بیاریم ولی همین جوری ادامه میدم انشالله که خدا کمک کنه. اوبووست. ماکاوید. میلواید فولیک اسید. ویتامین ای و سی و دی خودم میخورم. 

همسرمم میلواید. ویتامین ای و سی و دی. فولیک اسید. ال کارنتین. سلنیوم پلاس. معجون با عسل هم درست کردم میخوره. انشالله که همه منتظرا مامان بشن منم همینطور چون خیلی خستم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شاید ولی خب حواست باشه ساک اماده کن هرآن ممکنه گل پسری بیاد نینی همسایه ما قرابود دهم بدنیا بیاد پری ...

فدااات. راستش ساک رو آماده کردم طبق لیستی که زحمت کشیده بودی بهم دادی. فقط شیرخشک هنوز نگرفتم. نمیدونم هم چی باید بگیرم. خودت در چه حالی نازنین جون. دستت دردش خوب شد؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همگی، من اگه خدا بخواد تقریبا یه ماه و نیم دیگه باید برم واسه انتقال. چون سه تا سقط داشتم تا ...

به سلامتی مهشید جان

من پردنی رو یک ماه و نیم قبل از انتقال با دوز ۲۰ شروع کردم هر هفته ۵ میل کم شد تا شد ده میل همینطور ادامه دادم

به نظرم از دکترت بپرس بگو کا شنیدی دوماه طول میکشه تا این قرص اثر بذاره و اگه اشکالی نداره زودتر شروع کنی

فدااات. راستش ساک رو آماده کردم طبق لیستی که زحمت کشیده بودی بهم دادی. فقط شیرخشک هنوز نگرفتم. نمیدو ...

سلام لی لا جون . خوبی ؟ بعدی شمایی😍 من که تازه دارم لباس هاشو میشورم . دو روزه مشغولم . تموم بشه ساکشو میبندم . شیرخشک یه قوطی sma گرفتم ببینم بهش میسازه یا نه . هرچی میگیری یه دونه بگیر اوایل بر اساس روش سعی و خطا باید پیش بریم😆 

فدااات. راستش ساک رو آماده کردم طبق لیستی که زحمت کشیده بودی بهم دادی. فقط شیرخشک هنوز نگرفتم. نمیدو ...

خداروشکر عزیزم من هنوز وسایل بهداشتیشو نگرفتم یه سری هم قراربود دوستم از یه جای دیگه بفرسته فعلا اونجا قرنطینه اس احتمالا باید برم شیشه شیر واینجورچیزام خودم بخرم ...شیرخشک اپتامیل میدن معمولا،  ایشالا زودشیرت میاد نیازبه شیرخشک نمیشه ...خوبم خداروشکر لیلاجون 

خداروشکر عزیزم من هنوز وسایل بهداشتیشو نگرفتم یه سری هم قراربود دوستم از یه جای دیگه بفرسته فعلا اون ...

سلام عزیزم به سلامتی.

جنسیت نی نی چیه؟

شما لکه بینی نداشتی در طول بارداری؟

سلام عزیزم به سلامتی. جنسیت نی نی چیه؟ شما لکه بینی نداشتی در طول بارداری؟

سلام عزیزم سلامت باشی نینی پسره ..نه اصلا لکه بینی نداشتم البته من طبیعی باردارشدم فکرمیکنم تو ای وی اف لکه بینی بیشتر پیش میاد