2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

عزیز دلم 😍😍😍😍 قدمش پر خیر و برکت 😘😘😘😘 چشمت روشن 😍😍😍 چقدر سخت زابمان کردی خدارو شکر که به خیر گذشت . امیدوارم الان حالت بهتر باشه عزیزم 😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

مبارکه عزیزم. خداروشکر که خودت و امیرعلی جان حالتون خوبه. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم نگران نباش اگه چیز مهمی بود حتما دکترت میگفت.....  تکرار میکنی انشالله پایین میاد.....&n ...

مرسی عزیزم. دعا کنید تا ازمایش بعد پایین بیاد🤲🏻

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

فریبا جوووون مبارکتون باشه❤❤❤❤

انشالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

التماس دعا عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به همگی، من اگه خدا بخواد تقریبا یه ماه و نیم دیگه باید برم واسه انتقال. چون سه تا سقط داشتم تا ...

عزیزم دکتر من از همون روز انتقال شروع کرد

اما بعضی دکترها یکی دو هفته زودتر شروع میکنند. بازم ببین بقیه دوستان چه تجربه ای دارن

با انرژی شروع کن به امید خدا  مثبت میشی 💕🌷🎉

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خداروشکر فشارت خوبه . دیشب رو دستت نخوابیدی؟

مرسی عزیزدلم ...نه چندوقتیه دستام درد میکنه بیدارمیشم ماساژ میدم تاخوابم ببره دکتر گفت طبیعیه ورم کرده رگاش متورم میشه باید ورزش بدیم دستامونو 

نه عزیزم امروز نداشتم خدارو شکر. شاید بخاطر اینکه بیشتر دراز کش بودم

شاید ولی خب حواست باشه ساک اماده کن هرآن ممکنه گل پسری بیاد نینی همسایه ما قرابود دهم بدنیا بیاد پریروز بدنیا اومد 😍

عزیزم حتما برو بیمارستان.خدایی نکرده زبونم لال لخته ای چیزی میشه باماساژ بدتر حرکت میکنه.برو بررسی ک ...

ممنونم عزیزدلم امروز ورمش خوابیده درد هم نداره دیگه شاید دیشب زیرم مونده بود یا پیچ خورده بود جاییش ‌..اگه دیدم بازم درد داره حتما میرم 

سلام عزیزدلم پاقدم امیرعلی نازت مبارک باشه  ...عزیییزم چقد اذیت شدی مگه سونو  داپلر نداده بودی چسبندگی رو متوجه نشدن ...امیدوارم حالت  زودی خوب بشه