2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684409 پست
بچه ها کسی جواب منو نداد؟ممکنه کیست و یا چسبندگی بی بی رو مثبت کنه؟

نه بابا چه ربطی داره به کیست؟ 

تنها چیزی که میتونه باشه اینه که بی بی چک ایراد داشته باشه غیر اون الگی انگ نزنین به بی بی چک..... 

کلی زحمت کشیده حالا انگ میزنین که از کیسته و اله و بله و.... 

عزیزم یه کم + فکر کنین..... 

از لحظاتتون لذت ببرین..... 

این فکرا چیه؟؟؟؟ 

دلتون ماهیتابه آنارو میخواد؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرخصی نمیتونم بگیرم ، چون کارم حسابداریه ، هرماه باید گزارش حقوق و گزارش فصلی و... برای دارایی بفرست ...

هر چی خیره براتون اتفاق بیفته..... 

فعلا به خودت و سلامتی تون فکر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم. ۲۷ اسفند روز ۱۴ انتقالم بود که مثبت شدم و ساک بارداری رو دیدم

عزیزم نگران نباش اگه چیز مهمی بود حتما دکترت میگفت..... 

تکرار میکنی انشالله پایین میاد..... 

شایدم خطای آزمایشگاه بوده..... 

اره عزیزم. ۲۷ اسفند روز ۱۴ انتقالم بود که مثبت شدم و ساک بارداری رو دیدم

در ضمن عزیزم مبارک باشه به سلامتی و شادی بغلش کنی..... 

بچه ها چرا من هیچ علائمی ندارم تو رو خدا بیان یه کم دلداریم بدین 

عزیزم منم نداشتم.... 

حتی فکر کن هفته اول انتقال کلی درد داشتم یهویی همه پریدن و هفته دوم دریغ از یه کوچولو علامت..... 

اما میبینی باردار بودم..... 

پس اصلا به این چیزا فکر نکن چون واقعا بدن با بدن فرق داره..... 

حتی به نفر میتونه دو تا بارداریش متفاوت باشه چه برسه بخوایی دو نفر رو با هم مقایسه کنی.... 

سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

اااااااااااای جوووووووووونم. پر خیر و برکت باشه قدمش عزیزم. الهیییییییییییییییی عوضش پاااااااااک پااااااااااااااااااااک شدین برا همه مون دعا کنین دعای شما خیلی میگیره الان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيز دل چقد خوشحالم كه اومدي بهمون سر ميزني😍 سال نو مبارك  عزيزم منم بعد از عيد انتقال س ...

فدات عزیزم..... 

عزیزم من مون طبع و رحمم هر دو سرد بود درمان راحت‌تر بود..... 

کلا سردیجات رو حذف کردم..... 

فقط گرمی خوردم..... 

میوه و سبزیجات همه چی فقط طبع گرم..... 

ماهی و مرغم با مصلحات گرم کردم..... 

شلوار و جوراب و کمر بند پشمی میپوشیدم..... 

حتی تا ماه سوم بارداریم کمربند پشم شتر رو می‌بستم بعدش که دیگه طبعم رو به گرمی رفت و بدنم گر می‌گرفت دیگه نبستم..... 

موقع پریودی کلا حموم نرفتم.... 

خودمو نشستم.... 

بعد حموم حداقل تا نیم ساعت آب نباید بخوری..... 

بعد نز دیکی بلافاصله باید آب بخوری یا خودتو بشوری..... 

آب یخ رو کلا حذف کردم..... 

یا آب شیر یا حتی ولرم میخوردم..... 

خلاصه اینارو رعایت کردم به مرور اصلاح طبعمو حس کردم..... 

خودتون دقت کنین اون مرز رو تشخیص میدین..... 

من خودم بعد ماه سوم بارداریم دیگه تغذیم رو معتدل کردم و گرمی و سردی رو با رعایت اعتدال خوردم قبل ماه سوم به سردیجات لب نزده بودم..... 

سلام من روز 14 انتقال با  جنین دو روزه بتام 2.3 شد.. منفی😭😭😭 دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چ ...

عزييييزم اينجا خيليا اين روزا رو تجربه كردن، يكيش خود من. ولي عزيزم بايد بتوني زود خودتو جمع و جور كني و نزاري آسيب روحي هم به مشكلاتت اضافه بشه. انشاالله اوضاع خوب ميشه و باز براي سيكل بعدت آماده ميشي. من دوبار منفي شدم، دفعه اول داغون شدم، داغووووون. جوري كه بعد از يكسال رفتم مطب. ولي دفعه دوم خيلي سريع خودمو جمع كردم و زندگيمو سرد نكردم، چون دفعه قبل، اتفاق مثبتي نيفتاد با ناراحتي. ولي ايندفعه خودمو نباختم و سريع رفتم مطب و داروهام رو تهيه كردم براي بعد عيد كه انتقال بدم.

خواهر خودم خيلي تلاش كرد تا الان يه دختر دو سال و نيمه داره. پس انشاالله بعد عيد منتظر خبراي خوبي هستم ازت گلم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم منم نداشتم....  حتی فکر کن هفته اول انتقال کلی درد داشتم یهویی همه پریدن و هفته دوم دریغ ...

چقدر خوبه که هر از چند گاهی میاین اینجا 😍😍

امروز واقعا با حضورتون اینجا رنگ دیگه ای گرفت 😍😍😍

شما و زینبی بابا اینجا به ما  انرژی و امیدواری  میدین  😍😍😍

خیلی دوستتون دارم ❤❤

بهترینها رو از خدا برای شما و خانواده گلتون آرزو دارم تورک  آنای عزیزم❤❤⚘⚘⚘⚘⚘ 

ممنون تورک آنا جون که همه چی رو اینقدر کامل توضیح دادی.منم آندو دارم.برای شما برنگشته آندو؟و اینم می ...

فداتون عزیزم..... 

عزیزم والا برا من برنگشته..... 

خوب من که ۹۴ عمل کردم بعدش باردار شدم..... 

بعد زایمان تحت کنترل بودم و ویران میخوردم..... 

بعدش مجدد باردار شدم طبیعی..... 

حتی به خاطر ویزان چون پریود نشدنم طبیعی بود شک نکردم و دیر فهمیدم باردارم..... 

بعد بازم یه بارداری و عملا خیلی فرصت نداشته برگرده..... 

تو فواصل زایمان هامم که دارو داشتم برای کنترل آندو..... 

قبلا ویزان..... 

یه سالیم هست که دوفاستون میخوردم..... 

سلام خانوما امروز روز دهم انتقالمه همش درد پریودی دارم احساس میکنم همین الان پریود میشم و زیر دلم تی ...

بله عزیزم هم با علائم + داشتیم هم بدون علائم..... 

شما با دید + برین جلو انشالله بهترینها منتظرتونه! 

فدات عزیزم.....  عزیزم من مون طبع و رحمم هر دو سرد بود درمان راحت‌تر بود.....  کلا سردیج ...

ممنون از جوابت عزيزم. 

منم طبعم سرده، فك نكنم برسم برم طب سنتي. بعد از تعطيلات انتقال دارم

بايد با جوشونده و دمنوش فعلا گرميجات بخورم مثل زيره و دارچين و زنجبيل مثلا

بازم ممنونم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خی ...

عزیزم قدم نو رسیدت مبارک..... 

نگران وزن دردونتم نباش عالیه..... 

چشم باز کنی بزرگ شده و آقایی شده برا خودش..... 

انشالله دیگه درد نبینی و من بعد شادی و سلامتی و خوشحالی پیش روتون باشه..... 

چقدر خوبه که هر از چند گاهی میاین اینجا 😍😍 امروز واقعا با حضورتون اینجا رنگ دیگه ای گرفت 😍😍😍 ...

فداتون عزیزای دلم...... 

خدا شاهده من بیشتر بهتون نیاز دارم..... 

به بودن کنارتون..... 

خدا فقط میدونه که چقدر بودن کنار شما بهم آرامش میده..... 

انشالله فقط اینجا پر از شادیاتون بشه و منم بیام لذت ببرم..... 

از تک تک دوستانم که چراغ این خونه رو روشن نگهداشتن ممنونم..... 

قدمش مبارك باشه، انشاالله حالت خوب باشه و زود روبراه بشي و دور جوجه نازت بگردي😍