2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
مرسی عزیطم ۱۸تا جنین داشتم که ۸تاشو همینجوری فریز کردیم ۱۰تاشو تعیین جنسیت که ۳تا پسر شد یکی انتقال ...

سلام مامان ماهك جان قبل پانكجر داروي تقويتي خوردي ؟منظورم اوابوست وإيناس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دكترم صحبت كردم گفت چهارتاي اخرو نخور مهم نيست

نمیدونین علتش چی بود؟ من لک بینیم قطع شده بود. حواسم نبود چایی دارچین خوردم الان زیاد شده شدتش. نمیدونم ادامه بدم ال دی رو یا نخورم دیگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

اي جاااانم مبارك باشه عزيزم، حس شيرين مادر شدن گواراي وجودت🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم نه هیچی 

مامان ماهک جان کپسول رویال ژل رو چند تا روزی به نظرتون بخورم وچند وقت قبل انتقال ممنون میشم جواب بدی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
تنبلي تخمدانت شديد نيست؟

چرا ولی مگه با لاپاراسکوپی خوب میشه؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
وای شادن جون مبارکههههه چشمتون روشن عزیزم نگران نباش راحت از پسش بر میای  چرا زود زایمان کردی؟

سلااااان عزیزم خوبی؟ عیدت مبارک تبریک میگم قدم نورسیده رو, پیدات نکردما یادت بودم ازبچه ها پرسیدم. نی نی جان درچه حاله؟ چندکیلوشدگل پسر؟ اسمش چیه؟؟ 

اهان راستی خدایی دعامون کردی؟ اینهمه سفارش کرده بودما

آره باید از مرکزت میپرسیدی این متن رو ک خوندم خیلی برام جالب بود یکی اینکه گرید جنین به نظر جنین ش ...

سلام ازحرفت چقدر دلم اشوب شد وای خدای من یعنی هر روز که میگذره ممکنه کیفیتاشون خراب بشه؟ من 4تا دارم کلادبگه اینبار خدارحم کنه زودترانتقال بدم وای دیوانه کننده اس اصلا انتظار اینکه بخوای انتقال بدی سه ماهه کنسل میشه خداکنه اینماه دیگه انتقال بدم

ميگن بهتر ميشه حتي احتمال طبيعي باردار شدن هم هست زينبي جون گفتن

من هیچ عادتی نداشته و ندارم عزیزم. یعنی اثری داره؟ بنطرت خودم به دکترم‌پیشنهاد بدم؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش