2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
ببین گلم تو بارداری طبیعی و ivf علت ایجاد دو قلوهای همسان یکی هست  در هیچ کدوم تخمک دو تا نمیش ...

چه جالب ،واقعا آدم داخل کار خدا میمونه ،مرسی از توضیحات کاملت عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نازنین جون خوبی؟ آراز جان خوبه؟ در چه حالی؟ نی نی خوبه؟ من که کمردرد امونم رو بریده. @bopo &n ...

سلام لیلا جون فداتشم عزیزم ممنونم آراز هم خوبه خاله جون 😘😘😘😘😘 شوهرمن تهدیدم کرده کارنکنم 🤭منم مثل دخترای حرف گوش کن صبح تاحالا رومبل درازکشیدم  کمردرد طبیعیه خیلی سنگین شدیم درازبکش عزیزم بهترمیشی یابده همسرت یه کوچولو ماساژ بده 

اره عزیزم داشتم .قلل از انتقال روزی یکی بعد از انتقال روزی نصفی و هنوزم دارم میخورم .البته من آز ایم ...

ممنون عزيزم كه پاسخ داديد انشالله به سلامتي زايمان كنيد 

شما روزي يدونه پردنيزولون ٥ چه مدت قبل انتقال شروع كرديد؟ 

خيلي مهمه براي انتقال و از پس زدن جنين توسط بدن جلوگيري ميكنه  

سلام لیلا جون فداتشم عزیزم ممنونم آراز هم خوبه خاله جون 😘😘😘😘😘 شوهرمن تهدیدم کرده کارنکنم 🤭منم ...

عزیز دلم خدا حفظ کنه برات هر جفتشون رو. منم کار نمیکنم اصلا. یعنی تا وقتی همسرم خونه است. حتی طفلی غذا هم برام میپزه، اما یه دقیقه میره بیرون من پامیشم یه کم خورده کاری میکنم. امروزم کار داشت رفت، جاتون خالی آش ترخینه سیرابی گذاشتم، دیگه از اون موقع کمر دردم بدتر شده. خوبه که تو حرف گوش کنی.🙂🙂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شما کجا انجام دادی ؟ البته فدا سر نی نیا😊خدا قهرش نگیره میگم زیاده هزینه

عزیزم اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس.هم متخصص داره هم فوق تخصص.بادفترچه فک کنم ۲۰تومن اینا نشه هزینه ات.

انشالله نتيجه ميگيري اينيار  سوپرا كلسي دي و ماكويت چيه  نشنيدم تا حالا دارو هست يا مكمل ...

انشاالله عزيزم

سوپرا كلسي شامل كلسيم و ويتامين د و منيزيم هست، ماكاويت هم فك كنم مكمل باشه.

نه عوض نكردم، خيلي بهش ايمان دارم. دكتر دقيقي هست و خواهرم بعد از چندبار انتقال جواب گرفت. 

خيلي آرامش ميگيرم از دكترم عوضش نميكنم😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم بیمارستان آتیه برو ،  سونوگرافی و آزمایشگاهش بازه  یک زنگ بزن هماهنگ کن

مررسی عزیزم بابت دلداریت 😘😘😘😘 باشه گلم استراحت میکنم ولی واقعا خیلی سخته این همه تو خونه موندن 😂 اونم برای من 

عزیزم من تهران نیستم گلم وگرنه دوستان چند جارو گفتن بازه ، فکر کنم باید بزار یه دفعه ۱۳ فروردین برم سونو 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام به همگی دوستان من روز ۱۳ انتقال هستم و دکترم گفته باید روز ۲۱ آزمایش بدی نمی‌دونم چرا ؟؟

من الان دو سه روزه عجیب سردرد و یکم سرگیچه با تهوع دارم ولی اینا شب برام‌پیش میاد 

چیکار کنم به نظرتون حالم بهتر بشه؟؟

ممکنه بخاطر عوارض شیاف پروژسترون باشه 

لطفااااا راهنمایی کنید