2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من روزي دوتا بعد از ناهار از روز اول پريودم دارم ميخورم. همراهش هم قرص سوپرا كلسي دي دارم كه بايد بخ ...

ممنون عزيزم از پاسختون ، انشالله كه مثبت بشيد ، تا كي بايد بخوريز ؟ الان تو سيكل انتقال هستيد ؟ ميخاستم بدونم مشكل ايمني نداشتيد ؟

مرسی عزیزدلم نا امید نیستم فقط از اینکه چندساله سر سفره هفت سین آرزوم تکراریه و هر سالم با کلی امید ...

عزیزم ما همه همین هستیم ، منم ۱۰ ساله ازدواج کردم و تازه اگه خدا برام نگهش داره و قلبش بزنه باردار شدم ، به حق همین نی نی که داره تو دلم رشد میکنه برات دعا میکنم خدا خیلی خیلی زود یه بچه صحیح و سالم نصیبت کنه🤲🤲🤲🤲

راستی منم شوهرم اسپرمش ضعیف بود ، مخصوصا مورفولوژی ، من ۳ ماه تمام بهش روزی یک لیوان آب پرتقال   و ۱ لیوان آب هویج دادم ، قرص بکمپلکس و ب ۱۲ هم گرفتم هر روز میخورد  ویتامینd ۵۰۰۰۰ هم هفته ای یکی .... الان اسپرمش نرمال شده، مورفولوژی و تعدادو وحرکتش به حد نرمال رسیده 

مورفولوژی از ۱ رسید به ۴.۹ 

امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم 

راستی من مرغ صنعتی نمیخریدم ، همش جوجه محلی که اکثرا خروس بود میگرفتم تا ۶ ماه تا حد امکان روغن محلی میخوردیم به جای روغن مایع 

گوشت گاو هم فقط برای چرخ کرده 

میدونم سخته ولی چاره ای نیست ، برای ما که جواب داد امیدوارم بتونی اجراش کنی گلم انشالله برای شما هم خوب باشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما همه همین هستیم ، منم ۱۰ ساله ازدواج کردم و تازه اگه خدا برام نگهش داره و قلبش بزنه باردار ش ...

عزیزم من با این عطسه کردنام دیگه میدونم باردارم😂روزی چند بار عطسه میکردی؟

بچه ها یه کوچولو دلم گرفته وقتی سر سفره هفت سین آرزوی تکراری چندسالمو بخدا بازم گفتم که خدایا سال دی ...

با متنت گریم گرفت

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
بچه ها یه کوچولو دلم گرفته وقتی سر سفره هفت سین آرزوی تکراری چندسالمو بخدا بازم گفتم که خدایا سال دی ...

عزيزم فداي قلب شكستت بشم مطمئن باش روزاي خوب تو راهه و به زودي مادر ميشي مهربون جانم❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
اخه من پیش یه متخصص شهر خودمون رفتم هنوز آ اس آ و آنوکسا و استرادیول روزی ۴تا..

خوبی عزیزم ؟ ببین خدا خیرت بده به جای امپول پروژسترون دارم دوفاستون میخورم ، لک بینیم خیلی خیلی بهتر شد ، با این که دیروز کلی فعالیتم داشتم 😍😍😍😍 انشالله خدا نی نی هاتون برات نگهداره عزیزم❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم ما همه همین هستیم ، منم ۱۰ ساله ازدواج کردم و تازه اگه خدا برام نگهش داره و قلبش بزنه باردار ش ...

مرسی عزیزم از اینکه تجربتو در اختیارم گذاشتی گلم من جنینام آماده انتقالن پانکچرم انجام شده دیگه عملا کاری با همسرم ندارن انشالله بعد تعطیلات انتقال میدم واقعا صمیمانه ازت ممنونم که دعام میکنی انشالله خدا حفظش کنه نی نی تو و بزودی چراغ دلت بشه و صفا بیاره با خودش براتون. مشکل همسر من اینجور که دکترا گفتن از بچگیش بوجود اومده چون وقتی سه چهارساله بوده عمل فتخ میکنه میگن همین باعث شده که... هیچ دارویی هم تو این چندسال روش اثر نکرد متاسفانه

در اندک من تویی فراوان یارب..
با متنت گریم گرفت

الهی..

دیشب خودم کلی گریه کردم اونم یواشکی که همسرم نفهمه واقعا شرمنده ام عزیزم ناراحتتون کردم انشالله هیچ وقت تو زندگیتون چشماتون از ناراحتی خیس نشه التماس دعا دارم بازم شرمنده . 

عزيزم فداي قلب شكستت بشم مطمئن باش روزاي خوب تو راهه و به زودي مادر ميشي مهربون جانم❤️❤️❤️❤️

مرسی عزیز دلم الهی آمین الهی هرکی نی نی میخواد خدا به دلش رحم کنه و صحیح سالمشو بهش بده نی نی شمارم حفظ کنه خدای مهربونمون.

الهی.. دیشب خودم کلی گریه کردم اونم یواشکی که همسرم نفهمه واقعا شرمنده ام عزیزم ناراحتتون کردم انشا ...

من دعامیکنم برات زود مادر بشی انقدر غصه به دلت نیاد سال دیگه سفره عیدت عاقبت بخیری فرزندت باشه توام دعاکن من نخام بازم برم دکتر

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
مرسی عزیزم از اینکه تجربتو در اختیارم گذاشتی گلم من جنینام آماده انتقالن پانکچرم انجام شده دیگه عملا ...

مشکل همسرتون چیه؟ عمل فتق چه اسیبی به بیضه میزنع؟

من دعامیکنم برات زود مادر بشی انقدر غصه به دلت نیاد سال دیگه سفره عیدت عاقبت بخیری فرزندت باشه توام ...

حتما عزیزم دعاگوتم اگه قابل باشم. الهی فقط برای زایمانت بری دکتر خدا حفظ کنه برات نی نی تو گلم .

حتما عزیزم دعاگوتم اگه قابل باشم. الهی فقط برای زایمانت بری دکتر خدا حفظ کنه برات نی نی تو گلم .

ممنونم همچنین خودت قشنگم

مشکل همسرتون چیه؟ عمل فتق چه اسیبی به بیضه میزنع؟

همسرم تعدادش خوبه ولی مورفولوژی یک و حرکتش آ صفر. خیلی این چند سال دارو خورد کلی دکتر رفتیم ولی یکذره هم داروها روش اثر نکرد . نمیدونم چه تاثیری میزاره ولی دکترش گفت مشکلش از بچگیش بوجود اومده و چاره ای جز آی وی اف نداریم دیگه .