2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من روز پنج انتقال هستم بین شماها کسی بوده تا حالا بی بی زود زده باشه نتیجه ی منفی بعد چن ...

اره عزیزم دو تا از دوستان که الان بچه هاشون دنیا اومده روز ۱۲ بی بی منفی بوده اما دو روز بعد ازمایش مثبت بوده. شما خیلی زود زدی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیز دلم من هم مثل شما بارها انتقال دادم و منفی شدم حتی بیشتر از شما من بار هشتم مثبت شدم. اوایل غم ...

سلام گلم، شما چقد فاصله میزاشتی بین انتقالات؟ من سه بار انتقال دادم منفی شدم، استراحت دادن به رحم چهار پنج ماه درسته یا سر دوماه برم برا انتقال بعدی؟

آره 9 تا بودن . منم کلا دوتاشونو میخواستم که 7تارو اهدا کنم . اما نمیدونم چرا 6 تا شو گذاشتن بلاست ب ...

بازی و ریاضی شد😅 ای بابا با این اوضاع شوهرامون به خودمونم بچه برسه باید خداروشکر کنیم والله😔 انشالله برات بمونه. توکل کن به خدا عزیزم🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم شما الان هنوز پروژسترون و انوکسا رو مصرف میکنی؟ اخه میگن از سه ماه ب بعد پروژسترون قطع م ...

نه عزیزم من بعد از سونوی ساک آمپول پروژسترونم قطع شد اما شبی یه دونه شیاف تا اخر بارداری دارم و انوکسا هم تا هفته ۳۲  یعنی تا چند روز دیگه بعدش قطع می کنم

من میترسم بزارن بلاست بشه نمونن

منم از همين ميترسيدم خيلي استرس داشتم اون روز تو بيمارستان به پرستار گفتم گفت اگر جنينا قابليت بلاست شدن رو نداشته باشن جنين شناس به پزشك پيشنهاد بلاست نميده اصلا

خداياشكرت....❤️ 
توکل به خدا برات می مونن .. یه خانومی اومده بود باردار بود میگفت فقط یه جنین تشکیل شده بود گرید سی ک ...

اره واقعا همش و همش خواست خداست. ما تلاشمونو میکنیم. منم معجزه کم ندیدم تو این مراکز. امیدوارم خدا در رحمتشو به رومون باز کنه برامون معجزه کنه. توکل بر خودش عزیزم🤲❤️ انشالله با هم طعم مادرشدن رو میچشیم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰