2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپرم شوهرتو با بیوپسی گرفتن یاخودش نمونه داد؟برامن از ۱۵تا تخمک ۸تاجنین شد درست نگفتن علتش چیه گفتن ...

خودشون بلاست کردن

9 تا اول جنین تشکیل شد که 8تا سه روزه یکدونه بلاست . سه ماه بعد پانچر که انتقالم بود 6 تا از جنینامو از فریز درآوردن فقط دوتاشون بلاست شدن 4تاشون حذف شدن . کلا الان سه تا دیگه جنین برام مونده

کلینیک ابن سینا خانم دکتر انصاری

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
از من 29 تا تخمک گرفتن فقط 5تا جنین تشکیل شد اسپرمای همسرم خیلی ضعیف بودن دوتاشو انتقال دادن . تو ...

عزیزم انشالله که با همین دوتا مامان دوقلوها میشی 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خودشون بلاست کردن 9 تا اول جنین تشکیل شد که 8تا سه روزه یکدونه بلاست . سه ماه بعد پانچر که انتقالم ...

خوب ۳روزه انتقال میدادن بهتربود.من ۳تا انتقال دادم فرش بود منفی شدم ۵تاجنین دیگه دارم دوبستهaوbهستن میترسم نشه.مامای دکترم وقتی زنگ زدم گفتم پریودشدم گفت اسپرم ضعیفه نمیگیره اگه هم مثبت شد بعد سقط میشه گفتم fna بود گفت همون اونا هیچکدومشون مثبت نمیشن میگم پس الکی ازما میخوان فقط پول بگیرن بعدهم اینهمه بچه متولد شدن با این روش ها واسپرم ضعیف 

یا رب العالمین
الهی دوتاشون سالم و سلامت باشن هفته هاتو چطور حساب میکنی ؟ از روز انتقال ؟ شما هم بعد از انتقال رو ...

سلام عزیزم. نرگسی جون بقیه جنین هات چی شد گلم؟ یادمه میگفتی سه بار شوهرت نمونه داده و شکر خدا به عالم جنین گرید آ برات تشکیل شده. الان پس چرا میگی پنج تا؟!! منم شونزده تا تخمک داشتم. سه تاشو قبل پانکچر آزاد کردم. سیزده تا موند. از سیزده تا پنج تا جنین دارم‌ البته دوروزه و سه تاش گرید بی و دوتاش گرید سی. البته شوهر من تسه کرد.خدا کنه اینا برام بمونه.🤲❤️😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خوب ۳روزه انتقال میدادن بهتربود.من ۳تا انتقال دادم فرش بود منفی شدم ۵تاجنین دیگه دارم دوبستهaوbهستن ...

چه ربطی داره ول کن این ماماها رو. الان این همه شوهرشون آزو بود باردار شدن پس چی. توجه به حرف اینا نکن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم. نرگسی جون بقیه جنین هات چی شد گلم؟ یادمه میگفتی سه بار شوهرت نمونه داده و شکر خدا به عال ...

آره 9 تا بودن . منم کلا دوتاشونو میخواستم که 7تارو اهدا کنم . اما نمیدونم چرا 6 تا شو گذاشتن بلاست بشه و 4 تاش حذف شد رشد نکردن . دوتاش موند که دوتا رو انتقال دادن . سه تا کلا دارم که احتمالا دوتاشم باز بلاست کنن معلوم نیست چندتاش بمونه برام 😕

سلام عزیزم. نرگسی جون بقیه جنین هات چی شد گلم؟ یادمه میگفتی سه بار شوهرت نمونه داده و شکر خدا به عال ...

توکل به خدا برات می مونن .. یه خانومی اومده بود باردار بود میگفت فقط یه جنین تشکیل شده بود گرید سی که همون یدونه رو انتقال دادن تو دلش تقسیم شده بود دوتا و الان دقولو باردار بود و ماهای آخرش بود . اینقدر امیدواری میداد به همه که نگو . همش خواست خداست به او توکل کن

اره باهاشون صحبت کن شاید مشکلی نباشه و فقط با تکرار مثبت بشی چون من دفعه اخر که منفی شدم به دکتر نصر ...

اره حتما حرف میزنم چه میدونم توکل به خدا

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
😔 بعضی مشکلات ایمنی هست که با پردنیزولون حل نمیشه مثل anti-tpo  که اگر بالا باشه درمانش لوو ...

ببخشید ازدکترزرنانی چطورباید وقت بگیرم؟تواینترنت شماره ایی ازش نیست؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍