2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
اصلا نترس و نگران نباش منم چند روز بعد از سونوی ساک خونریزی کردم اونم چه خونریزی. ببخشید که اینطوری ...

سلام عزیزم شما الان هنوز پروژسترون و انوکسا رو مصرف میکنی؟

اخه میگن از سه ماه ب بعد پروژسترون قطع میشه من میخام ب دکترم بگم چند ماه دیگه هم استفاده کنم چون میگن بچه رو نگه میداره

چه داروهایی الان مصرف میکنین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من روز پنج انتقال هستم بین شماها کسی بوده تا حالا بی بی زود زده باشه نتیجه ی منفی بعد چن ...

بله من روز ٤ زدمو كامل منفي شد ديگه كاملا نااميد شدم☹️دوباره روز هفت زدم مثبت شد❤️

خداياشكرت....❤️ 
بله من روز ٤ زدمو كامل منفي شد ديگه كاملا نااميد شدم☹️دوباره روز هفت زدم مثبت شد❤️

الهی مبارکت باشه

شما چندتا انتقال دادی ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
مهگل جون من خودم این مساله رو از جنین شناسی رویان پرسیدم که آیا تخمک خوب عیب اسپرم رو پوشش میده که ن ...

از من 29 تا تخمک گرفتن

فقط 5تا جنین تشکیل شد

اسپرمای همسرم خیلی ضعیف بودن

دوتاشو انتقال دادن . توکلم به خداست

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
ممنون خیلی خوشحال شدم خدا خیرتون بده 

خيلي هنوز زوده عزيزم يكم بيشتر صبركن حالتو خوب ميفهمم به خودت استرس وارد نكن انشالله با خبراي خوب خوشحالمون كني❤️

خداياشكرت....❤️ 
منم دوتا بلاست انتقال دادم الان دوقلو داری گلم ؟ هفته چندم هستی ؟

بين دوتاش هنوز يكم شك وجود داره دكترم يدونشو ساكشو ديد يدونه ديگشم گفت يچيزايي ميبينم ولي هنوز خيلي زوده من امروز چهارهفته و يك روز 

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم اره خودمم دو دلم نمیدونم تخمک بگیرم یا جنین دکتر میگه تخمک ولی همسرم میگه جنین بگیریم میگ ...

میدونم دوراهی سختیه عزیزم،هزینه ها واقعا بالاست ،آدم نمیتونه مرتب آزمون و خطا کنه ببینه چی درسته ،شرایط اسپرم چطوره ؟تونستن اسپرم نرمال پیدا کنن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...