2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عزیزم خدا بچه هات روبرات نگه داره عزیزم  خدامیدونه حرفات مثل اب رواتیش بودبرام ‌ چاره چیه ادا ...

مرسی عزیزم ایشالله که خدا به زودی یه بچه سالم بهت میده 🥰🥰🥰

آره گلم باید قوی باشی و ادامه بدی مطمئنا مثبت میشی. تکرار شرط موفقیته

اصلا یادم نیست وضعیت اسپرم چه‌جوری بود. اما دکتر گفت همه چی نرمال و مشکلی نیست اما چون انتقال های من ...

چون دکتر خودم گفت تخمک اصلا به درد نمیخوره و خیلی بیکیفیت و باید تخمک اهدایی بگیری مثلا من دفعه قبل ده تا فولی داشتم 4تا تخمک دکتر کشید گفت تو عمل دست بهشون میزدم وا میرفتن که این چهار تا جنین نشد از جنین شناس پرسیدم چرا نشده گفت هم تخمک هم اسپرم بیکیفیت بوده حالا دکترم علیرضایی میگه تخمک اهدایی چون اگه یه کدوم مثلا تخمک با کیفیت باشه عیب اسپرم میپوشونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم ،،، روز دوم پریودم آزمایش دادم 

خب پس اینم مشکلی نداره 

فاز فولیکال باید بین ۲۰ تا ۱۵۰ باشه ، خداروشکر اوکیه

ویتامین D که همه کمبود داریم وای حتما برو دادو بگیر ، روی باروی خیلی تاثیر داره ، باید برسونی به بالای ۳۰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
آزمایش دادی ؟ انتقال دادی ؟ یا طبیعی باردار شدی ؟ نه گلم اشکال نداره دکترم بری فقط بهت فولیک اسید م ...

تنبلی داشتم فدات دکتر گفت باید آمپول بزنی منتظر بودم پریود بشم امدول بزنم که دیدم پریود نمیشم بی بی چک زدم دیدم باردارم ازمایشم دادن بتا ۱۵۰۰بود 

👈🤷👉
مرکزخوبیه  اما خب جنین هم خیلی مهمه  شما تخمک اهدایی روقبول کردی منم اگه مشکل ازخودم بود ...

مگه جنین شناس گفته جنینات بی کیفیت هستن؟

به نظرم برای اهدایی حالا چه تخمک و چه اسپرم حتما حتما پیش مشاور برو حتی فکر کنم خود مرکز مام داره. تخمک و اسپرم فقط یه سلوله مهم اینه که تو شکم تو بزرگ میشه و خون تو توی رگهای اون بچس به همسرت بگو به اینا هم فکر کنه. من خودم روزی که بهم پیشنهاد اهدایی دادن یه حال عجیبی شدم ولی وقتی خوب فکر کردم دیدم به هدفم منو نزدیکتر میکنه و چه اشکالی داره که هم مشکل من حل میشه و هم یه بنده خدایی مشکل مالیش تا حدودی حل میشه

اره بگو اونو قطع کنه دوفاستون بده

ببین من پیام دادم ، گفت اگه خونریزی داری هنوز به جای آمپول ۱ دونه دوفاستون بخور و شیاف کم نکرد اصلا 😑  به نظرم کارد میزدی خون دکتر درنمیومد 🤣🤣🙄🙄 انقدر که من سوال پرسیدم ازش 

حالا شما دوفاستون چه ساعتی میخوری ؟ به نظرن من شیاف کم کنم دوفاستون دوتا بخورم ؟

خب پس اینم مشکلی نداره  فاز فولیکال باید بین ۲۰ تا ۱۵۰ باشه ، خداروشکر اوکیه ویتامین D که همه ...

خداروشکر 

ویتامین d تازه با امپول و دارو به ۹ رسیده ، حتما پیگیر میشم 

ممنون ❤

تنبلی داشتم فدات دکتر گفت باید آمپول بزنی منتظر بودم پریود بشم امدول بزنم که دیدم پریود نمیشم بی بی ...

خب خداروشکر بتا عالیه ، مبارکت باشه گلی 🥰🥰🥰 

هیچ نگران نباش ، مواظب باش غذاهای سقط آور نخوری ، خیلی به خودت فشار نیاری ، بعد عید برو دکتر که انشالله بفرستت سونوگرافی ، احتمالا اون موقع قلب بچه هام تشکیل شده ❤❤❤❤😍😍

خداروشکر  ویتامین d تازه با امپول و دارو به ۹ رسیده ، حتما پیگیر میشم  ممنون ❤

من اولین باری که دادم ۱۸ بود 

الان حدود ۴۵ به زور 

به قول خودت با کلی آمپول و دارو 

اگه آفتاب داری تو خونه ، قبل ساعت ۱۰ صبح پاهاتو بزار تو افتاب یا بعد ساعت ۴ بعداظهر 

خیلی تاثیر داره 😉😉 موفق باشی

سلام دوستان من روز پنج انتقال هستم بین شماها کسی بوده تا حالا بی بی زود زده باشه نتیجه ی منفی بعد چن ...

واااای چرا روز ۵ گذاشتی ؟ اخه حتی اگه جنین ۵ روزه هم انتقال داده باشی روز ۵ نشون نمیده 😑😑