2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
واااای عززززیزم انشالله به سلاامتی 😍😍😍 دیگه مامان شدی ، استرس چی داری آخه ؟😑😑😑  بعضی ها ...

فدات عزیزم ایشالا توهم نی نی تو سالم بغل کنی 🤗تا بعد عید دکترا نیستن مشکلی نیست به نظرت بعد عید برم؟

👈🤷👉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من رفتم تو هفته ۶ ، از علائم بارداری هنوز هیچ علامتی ندارم خواهر 😅😅 فقط لکه بینی دارم اونم ب ...

عزیزم😍

منم دقیقا عین شمام، حتی اون کمردرد و بی خوابیه😅😅 الان روز 9 انتقالمه جرأت نکردم بی بی بزنم.. هیچ حالت و علامتیم ندارم، فک کنم جنینام سه روزه بودن ولی تو برگه روز prpدکتر برام نامه داده بود ک انتقال بصورت بلاست باشه دیگه نمیدونم بلاست بودن یا ن.. با این حساب کی آزمایش بدم بهتره؟ 

فدات عزیزم ایشالا توهم نی نی تو سالم بغل کنی 🤗تا بعد عید دکترا نیستن مشکلی نیست به نظرت بعد عید برم ...

آزمایش دادی ؟ انتقال دادی ؟ یا طبیعی باردار شدی ؟

نه گلم اشکال نداره دکترم بری فقط بهت فولیک اسید میده میگه هفته ۶ بیا برو سونوگرافی 

مگر این که لکه بینی داشته باشی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم😍 منم دقیقا عین شمام، حتی اون کمردرد و بی خوابیه😅😅 الان روز 9 انتقالمه جرأت نکردم بی بی بزن ...

اای جووون دلم انشالله مامان شدی گلم 😍😍

اگه جنینت ۳ روزه بوده صبر کن تا روز ۱۳ و ۱۴ برو آزمایش بده ، چون وقعا بتا دیر میاد بالا 

ولی اگه بلاست باشه همین الانم بیبی چک و آزمایش نشون میده ولی عجله نکن ، بزار شب عیدتو بگذرونی 😂😂😂

سلام خانوما لطفا آزمایشمو نگاه کنید ببینید مشکلش چیه 🙏🙏🙏 درباره ( Lh , Fsh ، Amh , Estradiol ) ...

صبر کن خیلی طولانیه 

الان میگم 

صفحه اول ویتامین دی کمه ۹ باید بالای ۳۰ باشه 

هورمون استرادیول ۲۹ ، اگه وسط سیکت رفته باشی آزمایش داده باشی باید ۱۵۰ تا ۷۵۰ باشه ، اگه اخر سیکلت آزمایش داده باشی باید ۴۰ تا ۴۰۰ باشه اینم کمه که البته اینا جفتش با دارو دادن درست میشه

والا میترسم به دکترم بگم اینکارو کنم ، دیدی که چقدر بهشون بر میخوره بهشون پیشنهاد بدی ، 😓😓  ...

من حساسیت داشتم به پروژسترون...بخاطر همین از اول به دکتر گفتم اونم دوفاستون نوشت و واقعا راضی هستم خارجیه و قوی تر و راحت تر ۲۰تا قرص۱۹۴تومن

روزی سه تا میخورم.

دکتر ها بخاطر گرونی نمینویسن ولی بهش بگی پولش برات مهم نیست مینویسه به نظرم پروژسترون حساسیت زاست بخاطر همین لکه بینی دارن دیدم همه کسایی که استفاده میکنن.ایرانیه دیگه بخاطر همین

من حساسیت داشتم به پروژسترون...بخاطر همین از اول به دکتر گفتم اونم دوفاستون نوشت و واقعا راضی هستم خ ...

وااای اره منم حس میکنم به شیاف پروژسترون حساسیت دارم که اینجوری شدم ، من بیمه تکمیلی هستم اگه دکتر برام بنویشه تا ۷۰ درصدشو بهم میدن ولی مشکل اینه که دکترمو الان از کجا پیدا کنم ؟ دیکه رفت تا ۱۵ ام بعد تعطیلات

بهش پیام دادم گفتم ، اگه دعوام نکنه 

چون خیلی اذیتش کردم 😂😂😂 

حالا اگه اوکی بده میرم آزاد میخرم ، فدای سرم 

سلام خانوما لطفا آزمایشمو نگاه کنید ببینید مشکلش چیه 🙏🙏🙏 درباره ( Lh , Fsh ، Amh , Estradiol ) ...

یه کوچلو هم کبد چرب داری که همه ماهم این میزان داریم 😅😅😅 همه چیز خوبه 

البته از نظر سواد کم من .😬😬😬😬😬😬

سلام عزیزم ببخشید سوال میکنم اسپرم همسرتون چطور بود مورفولوژی چند بود دی اف ای نرمال بود من دوبار پا ...

اصلا یادم نیست وضعیت اسپرم چه‌جوری بود. اما دکتر گفت همه چی نرمال و مشکلی نیست اما چون انتقال های منفی زیاد داشتم دکتر گفت از تخمک اهدایی استفاده کن. حالا برای شما که اسپرم مشکل داره چرا اسپرم اهدایی نمی گیری؟

😔 بعضی مشکلات ایمنی هست که با پردنیزولون حل نمیشه مثل anti-tpo  که اگر بالا باشه درمانش لوو ...

حتما میرم من به جز cdمارکرها همه ی ازمایش ها رودادم انعقادی روکامل دادم 

انتی تی پی او هم نرمال بود 

حالا بریم جلو ببینیم چی میشه ممنون عزیزم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍