2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044524 بازدید | 684391 پست
خب خدا رو شکر 🌹🌹 همون شیاف رو استفاده کن انشاءالله نی نی تو دلت محکم شده گلم😍😍😍

نمیدونم والا انشالله که همه چیز درست پیش بره 

ولی با این خونریزی که من دارم بعید میدونم 

خودم که نا امید شدم ، مگه خدا لطفشو شامل حالم کنه 😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها شما از روز اول انتقالتون استراحت مطلق بودید ک جواب ازمایشتون مثبت شد؟

میشه جواب بدید لطفا من به خاطر اینکه اطرافم کسی نیست مجبور میشم پاشم ولی نه برای کار کردن فقط چیزی بیارم بخورم و یه موقع هایی چیزی لازم دارم میرم برمیدارم روز سوم انتقالمه میگن ۳روز اول خیلی مهمه توروخدا شما بگید روزای اولتون چیکار کردید مثبت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا انشالله که همه چیز درست پیش بره  ولی با این خونریزی که من دارم بعید میدونم  ...

اصلا نگران نباش عزیزم به خودت استرس وارد نکن  دیگه مامان شدی عزیزم😍😍😍

راستی شیاف چند تا بهت دادن ؟ 

حالا کی قراره برای سونو بری ؟ 

ممنون عزیز دلم اخه میگن نفخ باعث دفع میشه به خاطر همین ترسیدم شما روز چندمتونه و ایا از روز اول استر ...

من امروز روز ۹ از چند دقیقه پیش سینه سمت راستم تیره کشید چند بار

نه نفخ همه داریم نگران نباش

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
آزمایش ننوشتن برام 😒😒😒 گفتن تو  دیگه بارداری باید صبر کنی تا قلب بچه بزنه  استراحت مطل ...

اينقدر نگران نباش دختر دعاكن ماهم دعات ميكنيم دوستم حل ميشه❤️

خداياشكرت....❤️ 
میشه جواب بدید لطفا من به خاطر اینکه اطرافم کسی نیست مجبور میشم پاشم ولی نه برای کار کردن فقط چیزی ب ...

راه برو تو خونه همش استراحت نباش فقط چیزای سنگین بلند نکن و خم و راست نشو دیکه اشپری اینارو بکن ولی قابلمه سنگی با اب بر ندار کتری با اب جوش بر ندار به همسرت بگو ورداره اصلا خم و راست نشو جارو نکش تمیز کاری نکن من از روز اول تو خونه راه رفتم زیاد و اینکه فقط تا ۳ روز اول همسرم کمک کرد اونم روز ۳ خودم اشپزی کردم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
تیتر بتام شده 1.2 شده

بنظرم به شما امپولhcgزدن و خودتون نمیدونستین

واسه همینم بی بی چکاتون مثبت میشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم دقیقا مثل تو بودم تومام اصلا نذاشتن بخوابم چقدرم چرخوندنمون

وای تو روخدا.؟......اخه خیلی تعریف مام رو میکنن که .....من فک کردم یهودوساعت میخوایبم تو ریکاوری

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون ایشاالله ک مثبت میشه نتیجه ی ازمایشتون

ایشالله شما هم ممنون عزیزم😍😍😘برام دعا کن