2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
مررسی عشقم 😍😍 واقعا ممنوم  انشالله خدا حاجت روات کنه ، چشم میخونم ❤🌹💜

فدات بشم عزیز دلم ....ایشالله خدا حافط خودت و مینیت باشه😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام دوستان من روزه سوم انتقالم از روز دوم نفخ شدید گرفتم دیشب تا صبح گلاب به روتون تودستشویی بودم ازروز اول علائم پریودی داشتم مخصوصا ران پام چون هروقت پریود میشم ران پامم درد میگیره یه کم نفخ م امروز بهتره کسی هست بتاش مثبت شده باشه نفخ داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم دقیقا 👌👌👌👌

ممنونم گلم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها خوبین دلم براتون تنگ شده بود من امروزم بی بی چک زدم منفی شد این چندروز خیلی گریه کردم ...

خیلی متاسفم عزبزم .....بلزم جنین داری؟

سلام دوستان من روزه سوم انتقالم از روز دوم نفخ شدید گرفتم دیشب تا صبح گلاب به روتون تودستشویی بودم ا ...

عزیزم نفخ و درد پا و کمر از دارو هاس عادیه همه داریم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم نفغ و درد پا و کمر از دارو هاس عادیه همه داریم

ممنون عزیز دلم اخه میگن نفخ باعث دفع میشه به خاطر همین ترسیدم شما روز چندمتونه و ایا از روز اول استراحت مطلق بودید یا خیر؟

اره فک کنم همینه

عزیزم این ربطب به تیریید داره یانه؟....شما هم tpoبالا بود؟چه دارویی بهت داد؟

انشالله چیزی نیست. حتما جوابش رو گرفتی به منم بگو. از ته دل برات دعا میکنم چیز خطرناکی نباشه🥰

آزمایش ننوشتن برام 😒😒😒 گفتن تو  دیگه بارداری باید صبر کنی تا قلب بچه بزنه 

استراحت مطلق باش و یه شیاف اضافه کردن ،همین 

دکترم گفت دیگه کاری از دست ما برنمیاد ، باید بسپری به خدا ، یا میمونه یا نمیمونه😔😔 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم بد به دلت راه نده   ان شاءالله مشکلی نیست و با خبرای خوب میای 🌹🌹🌹 برات دعا میکن ...

مررسی عزززم . آزمایش ننوشتن برام 😒😒😒 گفتن تو  دیگه بارداری باید صبر کنی تا قلب بچه بزنه 

دکترم گفت دیگه کاری از دست ما برنمیاد ، باید بسپری به خدا ، یا میمونه یا نمیمونه

آزمایش ننوشتن برام 😒😒😒 گفتن تو  دیگه بارداری باید صبر کنی تا قلب بچه بزنه  استراحت مطل ...

خب خدا رو شکر 🌹🌹

همون شیاف رو استفاده کن انشاءالله نی نی تو دلت محکم شده گلم😍😍😍

اااااااااا فتبارک الله  من قهرم با جفتتون  چطوری هماهنگ کردین همو دیدین ؟؟؟نشونی بدین بب ...

چقدر ذوق كردم من شماهارو ديدم اخه خدايا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم حتما خيره مارو بي خبر نذار. جواب كي اماده ميشه؟

آزمایش ننوشتن برام 😒😒😒 گفتن تو  دیگه بارداری باید صبر کنی تا قلب بچه بزنه 

دکترم گفت دیگه کاری از دست ما برنمیاد ، باید بسپری به خدا ، یا میمونه یا نمیمونه

چیکا جون برام دعا کن ، دیگه عاجز شدم از هرکاری 😔 خدا خودش بهم رحم کنه