2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز 8 انتقالم ایشالله بله مثبتم

مبارکت باشه عزیزم....شما یه بار تو چله هایی که من گزاشتم شرکت کردی عزیزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مبارکت باشه عزیزم....شما یه بار تو چله هایی که من گزاشتم شرکت کردی عزیزم؟

من تو همه چله ها شرکت میکنم عزیزم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
روز ۱۲ بی بی میزنی یا بتا میدی؟ توروخدا خبر مثبت شدنت روبهم بده هروقت میفهمم کسی مثبت میشه انگار بال ...

۱۲ بیبی میزنم چون ازمایش میفته بعد تعطیلات نوروز  حتمن خبرن میکنم مثبت میشم همنطور شما 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
بی بی تون روز ۸ مثبت شد یاازمایش بتا ؟

روز ۷ زدم منفی بود چون زود بود 

ایشالله مثبتم مثبتشو میگم

مررسی عزززم . آزمایش ننوشتن برام 😒😒😒 گفتن تو  دیگه بارداری باید صبر کنی تا قلب بچه بزنه  ...

عزیزم استراحت کن انشالله با همون اضافه کردن شیاف لک بینیت رفع میشه توکل به خدا🤲🏻🤲🏻

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم ایشالله باقی مراحلم به خوشی بگذرونی عزیزم التماس دعا 

مرسی عزیزم. انشالله به زودی قسمت خودت❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

یه کسی ک نتیجه ی ازمایشش مثبت شده لطفا از روز اول انتقال کارهایی ک کرده رو تاروز مثبت شدنش بگه از روز اول انتقال چقدر استراحت داشته واین چیزا وهمینطور علائم واین چیزا ومشگلشون چی بوده ک ای وی اف کردن انتقال چندم مثبت شده؟