2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
شمارو سونو میکنه ؟ منو که سونو نکردم  تو کف سونو موندم که برم ببینم جنین در چه وضعیته ؟ کی تا ...

اره بنظرم سونو ميكنه انشالله قلبشو ميبيني خيالت راحت ميشه عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
منم بالای ۸۰۰ بودم . الانم دارم خونریزی میکنم  خیلی امیدی ندارم به موندنش ، هرچقدرم بگن طبیعیه ...

واي اين چه حرفيه اخه دختر خوب به مركزت زنگ بزن حتما اگر تونستي دوباره تيتر بتا بده انشالله چيزي نيست اينقدر خودتو اذيت نكن

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونتم مهلا جون خیلی لطف داری به خدا 🙏🙏  انشالله خدا بهتون سلامتی بده  ولی از لک خارج ...

عزیزم اصلا به خودت استرس نده با مرکز تماس بگیر احتمالا امپول و شیافت رو بیشتر کنند 

دائم در تماس با مرکزتون باش عزیزم 

عزيزم من بيمارستان عرفان انتقال دادم اولين انتقالم بود گلم امروز روز ١٣ انتقالم جنينم دوتا ٥ روزه بو ...

ممنون چیکا جونم  از توصیحاتت ❤❤❤

خدا رو هزار مرتبه  شکر که به سلامتی بار اول  نتیجه گرفتی 🌹🌹🌹🌹⚘⚘⚘⚘⚘

در پناه  خدا این دوران رو سپری کنی به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری عزیزم😍😍😍😍 

ممنون چیکا جونم  از توصیحاتت ❤❤❤ خدا رو هزار مرتبه  شکر که به سلامتی بار اول  نتیجه ...

فداتشم عزيزدلم من ٧ سال به هر دري زدم همه دكترا ميگفتن طبيعي ميشيد فقط يبار اي يو اي كردم كه نشد هرماه با همين حرف طبيعي ميشيد يه عالمه امپول و دارو استفاده ميكردمو بازم هيچي به هيچي اخرش شايد باورت نشه خودم متوجه شدم همسرم واريكوسل داره و بطور عجيبي جور شد و رفتيم اورولوژ كه درجا دستور عمل داد اوضاعش داغون بود در صورتي كه دكترا ميگفتن مشكلي نيست😐بالاخره ارديبهشت ٩٨ همسرم عمل كرد چون من هرماه تخمك داشتم بازم دكترا ميگفتن طبيعي و اي وي اف رو رد ميكردن اينقدر ديگه درمونده شده بودم و از لحاظ روحي افتضاح بودم حدود ٧ ماه هيچ نوع دكتري نرفتمو درماني نكردم ديگه نااميد شدم اما شوهرم مدام باهام صحبت ميكرد كه دوباره شروع كنيم گفتم اگر قراره دوباره شروع كنيم حداقل اي وي اف كنيم يا ميشه يا نميشه من ديگه طاقت اينهمه انتظار الكي براي طبيعي شدنو ندارم . همسرم استقبال كردو گفت هركاري كه خودت ميگي رو انجام بديم ديگه به لطف خداوند اومدم پيش اين دكتر و كارامو شروع كردم. خيلي سختي كشيدم تو غربت خيلي زياد. الهي به حق امام حسين همه منتظرا دامنشون سبز بشه ماها فقط حال و روز همو ميفهميم.

خداياشكرت....❤️ 
دیوونه شدی نازیلا. بچه هایی بودن که قشنگ خونریزی داشتن ولی بچه هاشون سلامت به دنیا اومده. با مر ...

چه میدونم فعلا که از غصه نشستم تو خونه نمیدونم چکار کنم ؟ من مستقیم به خود دکترم پیام میدم اونم گفت داروهاتو استفاده کن انشالله که قطع بشه 

اسمی از سونو نمیاره 😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واي اين چه حرفيه اخه دختر خوب به مركزت زنگ بزن حتما اگر تونستي دوباره تيتر بتا بده انشالله چيزي نيست ...

چی بگم والله به دکترم پیام دادم میگه داروهاتو استفاده کن و استراحت کن انشالله که قطع میشه 

اصلا اسمی از سونو یا آزمایش دوباره نمیاره 😒😒 

حالا شاید بعداظهر رفتم برام آزمایش بتا 

ببینم افزایش داشته یا نه ؟ 🤕🤕

چه میدونم فعلا که از غصه نشستم تو خونه نمیدونم چکار کنم ؟ من مستقیم به خود دکترم پیام میدم اونم گفت ...

بهش نگفتی خب تا کی باید صبر کنم قطع بشه؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم اصلا به خودت استرس نده با مرکز تماس بگیر احتمالا امپول و شیافت رو بیشتر کنند  دائم در تم ...

مرررسی عزیزم 🌹🌹 مرسی بابت راهنماییت گلم

فداتشم عزيزدلم من ٧ سال به هر دري زدم همه دكترا ميگفتن طبيعي ميشيد فقط يبار اي يو اي كردم كه نشد هرم ...

خدا رو شکر که اینهمه سختی تبدیل به شیرینی شد 😍😍

واقعا مشاوره درست خیلی مهمه ، باز خوبه خودت پیگیر بودی عزیزم  وگرنه تا چند سال دیگه هم معطل میکردند و همینطور سنت میرفت بالا و نتیجه گرفتن سخت میشد 

این مدت حسابی به خودت برس و زیاد تو کار به خودت فشار نیار  عزیزم❤❤❤ 

خدا  خودش نگهدار  نی نی نازت باشه گلم😍😍😍😍

چی بگم والله به دکترم پیام دادم میگه داروهاتو استفاده کن و استراحت کن انشالله که قطع میشه  اصل ...

ماشالله چه دكتر بيخيالي☹️☹️با انشالله ماشالله گفتن مگه كار راه ميفته حداقل امپولتو اضافه ميكرد. اره بنظرم برو بتا بده ضرر نداره

خداياشكرت....❤️ 
خدا رو شکر که اینهمه سختی تبدیل به شیرینی شد 😍😍 واقعا مشاوره درست خیلی مهمه ، باز خوبه خودت پیگیر ...

قربون مهربونيت دوستم زنده باشي😘😘😘❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️