2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
بچه ها از رها خبر ندارین حتما حالش خوب نیست که نیومده😔😔ای خدا هر منفی که تو گروه میبینم غصه هام بی ...

دقیقا منم دلم چندبار میشکنه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهي فداي قلب مهربونت بشم من دختر خوش قلب😍مطمئنم تو هم با خبراي خيييييلي خوب كلي خوشحالمون ميكني فد ...

مامان مهربون خدا حفظت کنه و خوشبخت باشی با نی نیای گلت ب امیدخدا... ان شاالله عزیزم خدا از دهنتون بشنوه منم مامان شم😍😍😍

سلام بچه ها رفتم آزمایش دادم منفی بود امروز روز دوازده انتقالم بود  اینهمه بی بیم مثبت میشد ق ...

عزیزم هنوز زوده ها قطع نکنی داروهاتو. ان شاالله روز 14-15 مثبت میشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقد عالی چیکا جونم 😍😍😍 خدا رو هزار مرتبه شکر 🌹🌹🌹 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 واقعا خو ...

فدات بشم من دختر مهربون دوست داشتني😍من منتظر خبراي خوبتم گل من😍

خداياشكرت....❤️ 
مامان مهربون خدا حفظت کنه و خوشبخت باشی با نی نیای گلت ب امیدخدا... ان شاالله عزیزم خدا از دهنتون بش ...

زنده باشي مهربونم ❤️قسمت همه منتظرا به حق همين روز عزيز❤️

خداياشكرت....❤️ 
رفتم ازمايش عزيزم خداروشكر بتا ١٠٠٠ 😍❤️

الحمدلله  ان شاالله به بهترین وجه بگذرونی این دورانو. برا همه ی مام دعا کن عزیزم

سلام دوستان من چراغ خاموش ار لحظه پیاماتونو میخونم.. با هر غمتون ناراحت و با هر شادی خوشحال میشم.. ه ...

تورو خدا بیبی چک نزن ، استرس میگیری 🤭🤭🤭 

منم خیلی زود زدم ولی کار اشتباهی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
حتما عزيزدلم مرسي كه شماها هستيد ادم دلش كلي قرص ميشه❤️❤️

چیکا جونم میشه یکم در مورد انتقالت توضیح بدی 

مثلا کدوم مرکز انتقال دادی ؟ دفعه ی چندمت بود استراحت چیکار کردی، 

یک سوال دیگه  امروز که عدد بتا ۱۰۰۰ شد چندمین روز انتقالت بود و جنینت چند روزه بود گلم 

ممنون میشم  عزیزم 😘😘😘