2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
عزیزم امروز روز دوازده بود اگه میخاست مثبت میشد تاالان شده بود 

ببین اینکه تیتر بهت نگفتن احتمالش هست الکی یچیزی بهت گفته باشن. من آزمایش دادم شوهرم رفت بگیره دیدم خبری ازش نشد زنگ زوم با ناراحتی جواب داد گفتم چی شد گفت میگن معلوم نیست مثبت باشه دکترش باید نظر بده.منم ترسیدم گفتم مگه چنده گفت ۶۰۰ .حساب کن بتای ۶۰۰ رو میگفتن معلوم نیست مثبت باشه.دیگه خودم به شوهرم گفتم بابا چرت گفته این مثبته

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم tpo باید ۳۴ باشه ۱۳۴ شده . 

عزیزم برای tpoچه دارویی بهت داده؟این بیماری همون خود ایمنیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ان شاءالله عزیزم ممنونم.. آخه هیچ علامتی از بارداری ندارم😅😅😅 والا هیچی بم نگفتن ن از کیفیت جنینا ...

عزیزم جنینت ۳ روزه بوده گلی 😍😍😍

صبور باش خواهر ، من الان هفته ۵ داره تموم میشه هیچ علامتی از بارداری ندارم ، چه توقعی داری آخه ؟ 

🤭🤭🤭 

فقط بعد آزمایشم که مثبت شدم افتادم به لکه بینی که فعلا استراحتم ، برام دعا کن خدا نی نی منم برام نگهداره 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
امروز هردو نفرمون ساك رو ميبينيم انشالله😍😍😍

شمارو سونو میکنه ؟ منو که سونو نکردم 

تو کف سونو موندم که برم ببینم جنین در چه وضعیته ؟ کی تا روز ۷ عید صبر کنه🤷‍♀️

عزیزم جنینت ۳ روزه بوده گلی 😍😍😍 صبور باش خواهر ، من الان هفته ۵ داره تموم میشه هیچ علامتی از بار ...

عزیزم  همش تو فکرتم ❤❤ مثبت شدنت واقعا خوشحالم کرد 😍

برای این لکه ها هم نگران نباش تو بارداری طبیعیه فقط باید دائم با مرکزت در تماس باشی گلم 🌹  

برات دعا میکنم که به سلامتی این دوران رو سپری کنی و با شادی نی نی نازت رو بغل بگیری عزیزم😍😍😍

برای سلامتی خودت و نی نی نازت  صلوات  میفرستم⚘⚘

شمارو سونو میکنه ؟ منو که سونو نکردم  تو کف سونو موندم که برم ببینم جنین در چه وضعیته ؟ کی تا ...

منکه معلوم نیست تا جواب ازمایشم بیاد. اما چیکا رو حتما سونو میکنه. چون ارزو جون گفت بالا ۸۰۰ بود سونوش کرد

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
کاش زودتر میفهمیدم تا نخام باز حامله بشم اینجور بشه 

الهی فدات شم خیلی متاسفم ....منم دو بار ای وی اف داشتم که افت بتا داشتم واقعا خیلی سخته و خیلی میفهممت .......علایم پسوریازیس چیه گلم؟.....منم بعصی وقتا پوستم میخاره ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم  همش تو فکرتم ❤❤ مثبت شدنت واقعا خوشحالم کرد 😍 برای این لکه ها هم نگران نباش تو بارداری ...

ممنونتم مهلا جون خیلی لطف داری به خدا 🙏🙏 

انشالله خدا بهتون سلامتی بده 

ولی از لک خارج شده ، الان قشنگ خون اومد 

دارم دیونه میشم 

اگه قرار بود سقط بشه چرا اصلا مثبت شد 😭😭😭

منکه معلوم نیست تا جواب ازمایشم بیاد. اما چیکا رو حتما سونو میکنه. چون ارزو جون گفت بالا ۸۰۰ بود سون ...

منم بالای ۸۰۰ بودم . الانم دارم خونریزی میکنم 

خیلی امیدی ندارم به موندنش ، هرچقدرم بگن طبیعیه😭😭

منم بالای ۸۰۰ بودم . الانم دارم خونریزی میکنم  خیلی امیدی ندارم به موندنش ، هرچقدرم بگن طبیعیه ...

دیوونه شدی نازیلا. بچه هایی بودن که قشنگ خونریزی داشتن ولی بچه هاشون سلامت به دنیا اومده. با مرکزت تماس بگیر که زودتر سونو کنی بفهمی چه خبره. به دلت بد راه نده ،همون خدایی که بهت داده خودشم نگهدارشه فدات شم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
چیکا جونم میشه یکم در مورد انتقالت توضیح بدی   مثلا کدوم مرکز انتقال دادی ؟ دفعه ی چندمت ...

عزيزم من بيمارستان عرفان انتقال دادم اولين انتقالم بود گلم امروز روز ١٣ انتقالم جنينم دوتا ٥ روزه بود فداتشم

خداياشكرت....❤️