2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاضر شد عزيزدلم بتا ١٠٠٠ براي تو حاضر نشد؟

من چون به اصرار شوهرم Tsh هم دادم گفت ساعت دو حاضر میشه😕از دلشوره دارم میمیرم. دیشبم دوباره بی بی چک گذاشتم. خل نشم تا جواب ازمایش بیاد خیلیه. 😣😣

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام دوستان من چراغ خاموش ار لحظه پیاماتونو میخونم.. با هر غمتون ناراحت و با هر شادی خوشحال میشم.. ه ...

منون عزیزم از اینهمه مهربونیت  🌹🌹🌹

ان شاءالله این ماه مامان میشی😍😍 و با خبرای خوش دل ما رو شاد میکنی عزیزم😍😍😍

خوبه بنظرت؟ فداتشم عزيزم برا تو هم تپله مپله😍😍😍😍

عالیه دختر. امروز حتما ساک رو میبینی پس. برای منم دعا کن که دلم شاد بشه🥰

من چون به اصرار شوهرم Tsh هم دادم گفت ساعت دو حاضر میشه😕از دلشوره دارم میمیرم. دیشبم دوباره بی بی چ ...

واي منم ديشب ميخواستم بي بي بذارم شوهرم پاهامو نگه داشته بلند نشم😂😂😂😂😂حالتو ميفهمم ولي يه عدد گنده در انتظارته😍

خداياشكرت....❤️ 
واي منم ديشب ميخواستم بي بي بذارم شوهرم پاهامو نگه داشته بلند نشم😂😂😂😂😂حالتو ميفهمم ولي يه عدد گ ...

انشالله که همینطور باشه. خدا از دلت بشنوه❤️

عزززیز دلم خب منم هیچ علامتی نداشتم ، چرا حس میکنی هیچ خبری نیست ؟ چندتا جنین چند روزه انتقال دادی ع ...

ان شاءالله عزیزم ممنونم.. آخه هیچ علامتی از بارداری ندارم😅😅😅 والا هیچی بم نگفتن ن از کیفیت جنینا ن از روزشون.. ولی فک کنم سه روزه باشن و تو برگمم ی چیزایی نوشته نمیدونم چیه

صورتی و آبی نوشته، دو تا نی 4 تا جنین.. نمیدونم BB نوشته یا AB خطش ی جوریه خخخخ.. الانم دوتا برام انتقال دادن قبلشم prpکردم

عددش نگفت گفت ارورژانسی برا اینکه استرست کم شه مثبت منفی رو گفتن الان شوهرم رفت جوابشو بگیره 

انشالله خیلی خیلی زود دلت شاد بشه

رفتم ازمايش عزيزم خداروشكر بتا ١٠٠٠ 😍❤️

چقد عالی چیکا جونم 😍😍😍 خدا رو هزار مرتبه شکر 🌹🌹🌹

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

واقعا خوشحال شدم عزیزم😍😍😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی این دوران رو سپری کنی و نی نی نازت رو بغل بگیری گلم😍😍😍

برای ما هم دعا کن عزیزم ❤❤❤