2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044421 بازدید | 684389 پست
بچه ها از رها خبر ندارین حتما حالش خوب نیست که نیومده😔😔ای خدا هر منفی که تو گروه میبینم غصه هام بی ...

دقیقا منم دلم چندبار میشکنه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهي فداي قلب مهربونت بشم من دختر خوش قلب😍مطمئنم تو هم با خبراي خيييييلي خوب كلي خوشحالمون ميكني فد ...

مامان مهربون خدا حفظت کنه و خوشبخت باشی با نی نیای گلت ب امیدخدا... ان شاالله عزیزم خدا از دهنتون بشنوه منم مامان شم😍😍😍

سلام بچه ها رفتم آزمایش دادم منفی بود امروز روز دوازده انتقالم بود  اینهمه بی بیم مثبت میشد ق ...

عزیزم هنوز زوده ها قطع نکنی داروهاتو. ان شاالله روز 14-15 مثبت میشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقد عالی چیکا جونم 😍😍😍 خدا رو هزار مرتبه شکر 🌹🌹🌹 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 واقعا خو ...

فدات بشم من دختر مهربون دوست داشتني😍من منتظر خبراي خوبتم گل من😍

خداياشكرت....❤️ 
مامان مهربون خدا حفظت کنه و خوشبخت باشی با نی نیای گلت ب امیدخدا... ان شاالله عزیزم خدا از دهنتون بش ...

زنده باشي مهربونم ❤️قسمت همه منتظرا به حق همين روز عزيز❤️

خداياشكرت....❤️ 
رفتم ازمايش عزيزم خداروشكر بتا ١٠٠٠ 😍❤️

الحمدلله  ان شاالله به بهترین وجه بگذرونی این دورانو. برا همه ی مام دعا کن عزیزم

سلام دوستان من چراغ خاموش ار لحظه پیاماتونو میخونم.. با هر غمتون ناراحت و با هر شادی خوشحال میشم.. ه ...

تورو خدا بیبی چک نزن ، استرس میگیری 🤭🤭🤭 

منم خیلی زود زدم ولی کار اشتباهی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
حتما عزيزدلم مرسي كه شماها هستيد ادم دلش كلي قرص ميشه❤️❤️

چیکا جونم میشه یکم در مورد انتقالت توضیح بدی 

مثلا کدوم مرکز انتقال دادی ؟ دفعه ی چندمت بود استراحت چیکار کردی، 

یک سوال دیگه  امروز که عدد بتا ۱۰۰۰ شد چندمین روز انتقالت بود و جنینت چند روزه بود گلم 

ممنون میشم  عزیزم 😘😘😘