2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044330 بازدید | 684378 پست
واقعا خیلی هزینه بره واخرشم با این تعداد کم ادم ناراحت میشه حالتو میفهمم ولی یکی اینجا بود اسم کاربر ...

اخه من نگيره ديكه نميتونم واقعا هزينه دوباره شو ندارم يرام دعا كن همين بار مثبت بشه

نازنین جون الان دکتر بودم، ماماش که قشنگ سکته ام داد، تا دکتر بیاد این اومد کار رو جلو بندازه، اومد ...

دورازجون ....وااای این ماماهای ناشی چرا سکته میدن ادمو ..منم چندوقت پیش اینطوری شد البته شب قبلشم حرکتشم خیلی کم بود سکته کردم ولی دکترگفت پشتشو کرده به ما ضربانش طول میکشه پیداکنیم ..منم ۱۰روز دیگه سونو رشد میرم ..دکتربهم گفت اگه حرکتش کم شد ان اس تی بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله مجبورم جورش کنم چون جای ریسک ندارم دوتا دختر دارم یعنی به شوهرمم گفتم حتی اگه نتونه جور کنه بر ...

به جز ابن سينا جاي ديكه ايي رفته بودّي؟ دومين پانكچرت بود يا اولي؟

واقعا خیلی هزینه بره واخرشم با این تعداد کم ادم ناراحت میشه حالتو میفهمم ولی یکی اینجا بود اسم کاربر ...

عزیزم ویتامین ای ۴۰۰یک روز درمیان بده همسرت وال کارنتین خیلی تاثیرداره ...دوسین هم نمیدونم برای همه خوبه یانه ولی شوهرمن خیلی میخورد 

اخه دونفر رو دیدم تو همین نینی سایت گفته بودن با ادامه دادن داروها مثبت شدن ۴ روز بعد و الان بچه هاش ...

هرکاری دکترت میگه انجام بده عزیزم اصلا سرخود دارو قطع نکن

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

پروانه جون y بايد زياد باشه ربطي به تحرك واينا نداره من كلي به همسرم تقويتي دادم ازمايشش خوب بود ولي از ٩ تا ١ پسر داشتيم

به جز ابن سينا جاي ديكه ايي رفته بودّي؟ دومين پانكچرت بود يا اولي؟

تو کرج رویش انجام دادم از۱۵ تا فولیکول گفتن ۸ تا تخمک بقیه پوچ بوده ودو تا جنین که اونم گفتن ناقصه واز زیرش در رفتن وجواب درستو حسابی ندادن

بچه ها من  شیاف فرتیژست گذاشته بودم   حواسم نبود ۵ دقیقه بعدش  نشستم   بعد از ۱۰ دقیقه یادم اومد که شیاف گذاشته بودم  

دوباره دراز کشیدم ولی فکر کنم فایده نداره 

حال چیکار کنم به نظرتون  دوباره بذارم ؟ 

شیاف من ۱۲ ساعتیه ، ۶ صبح و ۶ بعد از ظهر میدارم 

پروانه جون y بايد زياد باشه ربطي به تحرك واينا نداره من كلي به همسرم تقويتي دادم ازمايشش خوب بود ولي ...

شانس ما دیگه شاید yکم دارن واقعا شوهرم گفت خوب شد ریسک نکردیم اگه طبیعی میشد صد در صد دختر میشد با این حساب نه به یک

بچه ها من  شیاف فرتیژست گذاشته بودم   حواسم نبود ۵ دقیقه بعدش  نشستم   بعد از ۱۰ ...

چرا 12 به 12 نکردی

اشکال نداره گفتن نیم ساعت دراز بکشی کافیه اون ماده خیلی ریزه این بقیه نگه دارندشه میاد بیرون

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج