2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044362 بازدید | 684381 پست

[QUOTE=181512030]عزیزم تقویتی چیزی خوردی قبلش شاید تخمکت ضعیفه من همون روز اول دکترم بهم گفت تخمک ضعیفه بهم تقویتی دا ...[/QUOTE پروانه جون از كجا فهميد اولين پانكجرتون  بود اخه ميكن بعد پانكجر دكتر متوجه ميشه كيفيت ضعيف درسته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لعنتش كنه عليرضايي رو برام ننوشت 

واقعا خیلی هزینه بره واخرشم با این تعداد کم ادم ناراحت میشه حالتو میفهمم ولی یکی اینجا بود اسم کاربریش سزار بود دوتاشونم سالم بودن از ۸تا جنین یه پسر داشت انتقال دادومثبتم شد امیدت به خدا باشه من سری قبل شوهرمو فقط گرمی دادم این بار براش تقویتی بهش بدم حداقل این بار شانسم بیشتربشه والله دکتر شوهرمم هیچی بهش نداد

واقعا خیلی هزینه بره واخرشم با این تعداد کم ادم ناراحت میشه حالتو میفهمم ولی یکی اینجا بود اسم کاربر ...

ممنون عزيزم  هزينه شو داري دوباره انجام بدي؟يادمه از مامان ماهك پرسيدم كفت چيزي نخوردم تقويتي 

اهان من کلا بادارو میونه ی خوبی ندارم بعد زایمان فک کنم کل کلسیمم تخلیه بشه 

نازنین جون الان دکتر بودم، ماماش که قشنگ سکته ام داد، تا دکتر بیاد این اومد کار رو جلو بندازه، اومد صدای قلب رو‌گوش بده، پیدا نمیکرد! بعد به من گفت تکون میخوره؟ قشنگ قالب تهی کردم. راستی برام ان اس تی نوشت با سونوی رشد. گفت اواسط تعطیلات برم ان اس تی بدم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزيزم  هزينه شو داري دوباره انجام بدي؟يادمه از مامان ماهك پرسيدم كفت چيزي نخوردم تقويتي&n ...

والله مجبورم جورش کنم چون جای ریسک ندارم دوتا دختر دارم یعنی به شوهرمم گفتم حتی اگه نتونه جور کنه برایه بعد عید جلوگیری میکنم وتا بتونه جورش کنه