2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044443 بازدید | 684389 پست
عه من فک کردم شما منیزیم میخوری اشتباه کردم 😐پس چی میخوردی گفتی شبیه پودره یا کلا اشتباه گرفتم 🤭🤭 ...

من میخوردم قبلا عزیزم . تقریبا از هفته ۱۱ تا ۳۰ روزی یه ساشه خوردم خیییلیییی خوب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره فعلا استراحت كن اينقدر بازيگوشي نكن دخترجان ماها اينقدر سختي كشيديم ديگه اين چيزارو هم بايد تحمل ...

عزيزم اينجا يكي از بچه ها كه اذيت شده بود، دكتر بهش شياف داد، گفته بود خوب كه شدي آمپول رو شروع كن. بازم از دكترت بپرس اگه خواستي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من میخوردم قبلا عزیزم . تقریبا از هفته ۱۱ تا ۳۰ روزی یه ساشه خوردم خیییلیییی خوب بود

راستی برای وزن گیری بچه دکتر بهم سفارش کرد قارچ هم زیاد بخورم. قارچ کبابی و قارچ سوخار حتی گفت خوراک لوبیا یا عدسی درست کردی توش حتما قارچ بریز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اخ اخ چ‌بد منم شبو نیمه شب و دم صبح همچین اسید معدم بالا میزنه و حلقمو میسوزونه اعصابم خورد میشه .پا ...

فریبا جون برای اسید معدت به بخور برای من مثل آب روی آتیش بود چون چندروز شدیدا اسید معدم زیاد شده بود تو نت دیدم به خوبه امتحان کردم دیدم واقعا عالیه

انشاالله که این مدتم برامون بخیر بگذره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام خانم ها لطفا جواب بدین پریود شماهم دومین باردبعد پانکچر تاخیر داشت ؟بار اول بعد پانکچر  سر۲۸روز پریود شدم الان ۳۲روزه درد دارم‌اما نشدم ...لطفا کمک کنید 

اخ اخ چ‌بد منم شبو نیمه شب و دم صبح همچین اسید معدم بالا میزنه و حلقمو میسوزونه اعصابم خورد میشه .پا ...

عه منم دقیقا کمرم ازدیروز درد میکنه ...دختر توهنوز ساک بچه رو اماده نکردی 😬راست مبگه خمسرت بمون همونجا کسی پیشت باشه یوقت دردت بگیره تنهانباشی ...ایسالا به سلامتی سروقت زایمان میکنی 

فریبا جون برای اسید معدت به بخور برای من مثل آب روی آتیش بود چون چندروز شدیدا اسید معدم زیاد شده بود ...

سلام‌شادن جون خوبی خیلی وقته نیومه تاپیک عزیزم..خواستم سراغی از زی زی بگیرم خبرشو داری چیکار کرد گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نه درست یادته. من به جای قرص آهن سیدرال فولیک میخورم. به صورت پودره. ساشه ای هست. 🙂🙂 منم قرص کلسی ...

اهان من کلا بادارو میونه ی خوبی ندارم بعد زایمان فک کنم کل کلسیمم تخلیه بشه 

اینو دیگه نمیدونم عزیز...رو بستش نوشته ۳تا بخورید منم سه تا میخوردم بجز چند روز آخر که کم اوردم😊

سلام داشتم تو کامنت ها دنبالت میگشتم عزیزم بیا از خودت بگووو خیلی تو فکرت بودم خیلی وقته نیومده تاپیک دل نگرانت بودم بیا بگو چطوری نی نی ها خوبن قشنگ برام بگو عزیزدل

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام داشتم تو کامنت ها دنبالت میگشتم عزیزم بیا از خودت بگووو خیلی تو فکرت بودم خیلی وقته نیومده تاپی ...

گفتی عزیز دل، یاد چطوری جون دل افتادم آرام جون. 😄😄

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم