2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست
نبابا استراحت مطلق كجا بود☹️كارامو كي بكنه؟ من كسي رو اينجا ندارم تنهام كارامو خودم ميكنم براي همين ...

ااای ننه اشکال نداره الان نی نی هاتو میاری پیشت دیگه تنها نیستی ، 😍😍😍 منم کارای خودمو انجام میدادم ولی خب فعلا که مجبورم کار نکنم 🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم جوابمو اگه میدونید بگید ممکنه مصرف ویتامینا باعث بشه یه هفته زودتر پریود بشیم من توی عمرم ...

نه عزیزم هیچ ربطی نداره ، و این اتفاق ممکنه برای هرکسی پیش بیاد ، اصلا جای نگرانی نداره 

به خاطر دارو های هورمونی که مصرف میکنیم، درست میشه برای سیکل بعدیت 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ااای ننه اشکال نداره الان نی نی هاتو میاری پیشت دیگه تنها نیستی ، 😍😍😍 منم کارای خودمو انجام میداد ...

اره فعلا استراحت كن اينقدر بازيگوشي نكن دخترجان ماها اينقدر سختي كشيديم ديگه اين چيزارو هم بايد تحمل كنيمو بيشتر مواظب باشيم حداقل. امپولمو شوهرم ميزنه امروز داشت ميزد ميگفت توروخدا فردا بگو دكتر شيافشو بده ديگه امپول نزني پشتت داغون شده گفتم من ٧ سال همه اين امپولارو به جون خريدم ١٠٠ برابر اين امپولارو زدم براي همچين روزي كه بدونم ني ني تو دلمه الانم هرچي باشه تحمل ميكنم اين كه ديگه چيزي نيست. تا ادم يچيزي رو با سختي به دست نياره قدرشو نميدونه.

خداياشكرت....❤️ 
منم دیگه شب ها از معده درد نمیتونم بخوابم . دیشب چند ساعت نشسته خوابیدم فقط ‌. دکترم بهم فاموتیدین د ...

منم داروی معده برام اثر نداره اصلا. من بالا سرم دیشب بیسکوییت ساقه طلایی گذاشتم. نصف شب هر بار معده ام شروع به سوزش زیاد کرد یه دونه خوردم. بهتر بود دیشب برام. به نظرم امتحان کن حالا یا نون سوخاری یا بیسکوییت ساقه طلایی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لاجون عزیزم شما منیزیم میخوری ؟ من از درد ساق پاهام اشکم دراومده بود دیشب چجوریه پودره چه مارکیه ...

من بیشتر لگن درد دارم و‌کف پام خیلی درد میکنه. اما دکترم بهم منیزیم نداد. اما تا جاییکه میدونم پودره، ساشه است. کلسیم مرتب میخوری نازنین جون؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چرانگرانی؟ توخداروداری انشالله نی نی ات سلامت میادبغلت خیلی التماس دعا. مگه قراره طبیعی زایمان ...

اخه میشه زایمان زودرس لاقل ی هفته دیگه بمونم نزدیک ۳۷هفته دیگه خیالم راحت تره حتما لایق باشم دعات میکنم عزیزم شماهم منو دعا کن این چند روز به خوبی بگذره دیگه من خیالم راحت راحت میشه

من بیشتر لگن درد دارم و‌کف پام خیلی درد میکنه. اما دکترم بهم منیزیم نداد. اما تا جاییکه میدونم پودره ...

عه من فک کردم شما منیزیم میخوری اشتباه کردم 😐پس چی میخوردی گفتی شبیه پودره یا کلا اشتباه گرفتم 🤭🤭🤭دکتربهم گفت اگه روزانه لبنیات زیادی بخورم کلسیم نخورمم ایرادنداره اخه کلسیم خیلی بزرگه قرصش میره تومعده هم رسوب میکنه معدم وحشتناک دردمیکنه 

سلام عزیزدلم خوبی به سلامتی ایشالا زایمان میکنی نگران نشو وقتی درد وانقباص داری بتاهم زدی نینی هم بد ...

سلام ممنون شما خوبی نینی خوبه 

فعلا که انقاباضام‌کمتر شده و همون درد خفیف هم رفته دعا کن تا اول فروردین لاقل برسونم ۳۵هفتم رد بشه الان‌خونم دکترم گفت لازم نیس بستری بشی وقتی درد نداری فقط یک فروردبن بیا زایشگاه تا معاینت کنم دوباره 

اخه میشه زایمان زودرس لاقل ی هفته دیگه بمونم نزدیک ۳۷هفته دیگه خیالم راحت تره حتما لایق باشم دعات می ...

فریبا جون انقباض چطوریه 🤔خیلیا میگن من نمیدونم چطوریه شاید تاحالا نداشتم 

فریبا جون انقباض چطوریه 🤔خیلیا میگن من نمیدونم چطوریه شاید تاحالا نداشتم 

من که خیلی وقته دارم دیگه دیروز فاصلش کمتر میشد شکمم یهو سفتو قلمبه میشد 

دیگه دکتر بخیه سرکلاژو باز کرد نمیدونم توهمه یا چی از دیشب احساس راحتی میکنم بخیه ها باز شده 🤭

سلام ممنون شما خوبی نینی خوبه  فعلا که انقاباضام‌کمتر شده و همون درد خفیف هم رفته دعا کن تا او ...

مرسی عزیزدلم من حالت تهوع وکمردردبدی دارم ازدیروز افتادم ....دکترت درست گفته حالا یک سانت چیزی نیس که معمولا دهانه ی رحم بالای ۷سانت بازبشه بستری میکنن ولی حرکات بچه رو بشمر ودرد داشتی حتما برو ان اس تی بده 

من که خیلی وقته دارم دیگه دیروز فاصلش کمتر میشد شکمم یهو سفتو قلمبه میشد  دیگه دکتر بخیه سرکلا ...

کجات دردمیکرد دقیقا ؟ فقط شکمت سفت وشل میشه ؟ ‌..مهرومومت بازشده حس راحتی داری 😁😁😁

من داشتم عزیزم . فکر کنم روز ۲۰ ام پریودیم بود اگه اشتباه نکنم . سیکل قبل از انتقال

ممنون عزیزم. درد داشت؟ بیهوشیش چطور بود؟ تاثیر داشت تو مثبت شدنت؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰