2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست

سلام بچه ها من انتقالم میفته برای اواسط اردیبهشت ان شالله....لطفا هر راهکاری که دارین برامثبت شدن بگین.....تقویتی چی بخورم...چ کارایی....سه تا جنین بیشتر ندارم فک کنم یکبار همشو انتقال میدن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من انتقالم میفته برای اواسط اردیبهشت ان شالله....لطفا هر راهکاری که دارین برامثبت شدن بگ ...

سلام. اشکال نداره گلم. منم پنج تامو با هم انتقال میدن. جنین هات گرید چنده؟a داری؟ من a0هم ندارم☹️ حالا توکل بر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمیدونم    فقط همینو میدونم هنوز کارت جنین نگرفتم

شاید aباشه. خدارو چه دیدی. ورزش کن. گرمی بخور. مولتی ویتامین و بادکش شکم کن انشالله همون دفعه اول مثبت میشی

هیسترو یعنی چی بانو؟؟؟میگم پنج تازیاد نیست برای یه انتقال؟؟ان شالله دوتامون مثبت میشیم 

هیستروسکوپی دیگه عزیزم. رحم رو تر و تمیز میکنن. من گفتم یک دفعه خراش هم بندازن. نه عزیزم کیفیت پایینن. بهتره که یکدفعه تکلیفم مشخص میشه. خودم راضیم. سه تا بی و دو تا سی. تازه دو روزه😅