2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044639 بازدید | 684401 پست
من دوتاقوطی نود تایی خریدم و از دوماه قبل انتقال خوردم.‌‌..ولی به نظرم همون یک ماه مونده به روز انتق ...

بنظرت منم هفته اول از روزی 1شروع کردم از هفته اینده روزی دوتا میخوام بخورم خوبه/؟؟ انتقالم امیدخدا بعد 25 اردیبهشته

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیستروسکوپی دیگه عزیزم. رحم رو تر و تمیز میکنن. من گفتم یک دفعه خراش هم بندازن. نه عزیزم کیفیت پایین ...

فکر کنم من وشما وفرشته دفعه بعد هم باهم میشیم ولی دلم نمیخواد ماه رمضون شروع کنم 

یا رب العالمین
منم برای خواهر دوستم این اتفاق افتاد. یه پسر داشت. برای دومی همش یه سونوگرافی میرفتن و اون تا آخر گف ...

امكان نداره اون خودش الكي جنسيت بجه رو دروغ كفته مگه ميشه اين همه سونو برن تشخيص ندن اونم الان كه چقد همه جي پيشرفت كرده

امكان نداره اون خودش الكي جنسيت بجه رو دروغ كفته مگه ميشه اين همه سونو برن تشخيص ندن اونم الان كه&nb ...

منم دوتا ازدوستام تا اخر گفتن دیده نمیشه یکیش سر بچه دومش هم اینجورشد تا اخر نتونستن جنسیتو بفهمن

یا رب العالمین
هیستروسکوپی دیگه عزیزم. رحم رو تر و تمیز میکنن. من گفتم یک دفعه خراش هم بندازن. نه عزیزم کیفیت پایین ...

دو روزه هم درجه داره من فک کردم فقط اینا که بلاست میشن درجه بندی دارن پس باید برم کارت جنین رو بگیرم زودتر ببینم چنده....ان شالله ک باهمینا مامان میشی بانو

منم دوست ندارم ماه رمضون شوهرم میگه ....شاید قانعش کردم گذاشتم همون بعدش

من دفعه قبلی پریود دومم ۶۰ روز طول کشید.اگه مثل اوندفعه باشم که خودبخود بعد ماه رمضون میشه.الان هم که هم پریودم هم دارومصرف میکنم نمیدونم چی میشه اخرش

یا رب العالمین
فکر کنم من وشما وفرشته دفعه بعد هم باهم میشیم ولی دلم نمیخواد ماه رمضون شروع کنم 

انشالله هر سه تا مون مثبت میشیم🤲❤️ منم انتقالم میشه احتمالا بعد ماه رمضون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دو روزه هم درجه داره من فک کردم فقط اینا که بلاست میشن درجه بندی دارن پس باید برم کارت جنین رو بگیرم ...

انشالله توکل بر خدا🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰